Ponta despre buget: Se vor da bani mai mulţi pentru pensii şi asistenţii persoanelor cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la plecarea de la sediul MAI, unde se discută despre rectificarea bugetară, că cei mai mulţi bani vor merge către rambursarea pensiilor şi pentru plata asistenţilor persoanelor cu handicap.

„Am considerat absolut normal ca atunci când vorbim despre buget să vorbim şi cu autorităţile locale, pentru că primarii sunt partenerii noştri. (...) Eu vreau să punem exact pe masă câţi bani avem, care sunt restricţiile, pentru că prima restricţie este aceea de a respecta tot ce am stabilit cu FMI. Problema este de prioritizare. Sper să rezolvăm problemele cele mai grave: banii pentru însoţitorii persoanelor cu handicap, finanţarea Sănătăţii, pentru în bugetul de anul trecut banii au ajuns numai până în septembrie. (...) mai mulţi bani la asigurarea rambursării de pensii“, a explicat Ponta.

În opinia primului-ministru, după schimbarea conducerii ANAF, există mai mulţi bani. De asemenea, premierul a spus că „am tăiat piscinele de la ţară şi pârtiile de ski de la soare“.

Vom reveni cu detalii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite