Ponta dezvăluie motivul relaţiei proaste pe care o are cu Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Ludovic Orban au o relaţie personală tensionată din 2014
Victor Ponta şi Ludovic Orban au o relaţie personală tensionată din 2014

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dezvăluit la Digi24 dece are o relaţie personală ”rea”cu prim-ministrul Ludovic Orban. La mijloc se află un atac al lui Orban la soţia lui Victor Ponta, Dacian Sârbu.

Ponta spune că de vină este plângerea fcăutăde Orban la ANI în 2014 pe numele soţiei sale, dar şi pe al său.

„Relaţia personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu ţin de politică. E ceva vechi... Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soţiei mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta.

„Vedeţi, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred ca e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu şi face lucrurile vechi, aşa... urât, murdar”, a continuat liderul Pro România.

„Mă rog, nu discutăm de persoana Orban. Suntem obligaţi, ca oameni politici, să stăm de vorbă”, a spus Victor Ponta, invitat de Cosmin Prelipceanu la Digi24.

 Ludovic Orban spunea în 2014 că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu. Motivul invocat de Orban ar fi fost că cei doi nu ar fi declarat împreună şapte case pe care le-ar deţine.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite