Victor Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie cu Kelemen şi Pambuccian, voi discuta şi cu Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta  şi Kelemen Hunor au discutat despre modificarea Constituţiei
Victor Ponta  şi Kelemen Hunor au discutat despre modificarea Constituţiei

Premierul Ponta a anunţat că s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Băsescu şi a discutat la telefon cu liderul UDMR Kelemen Hunor şi cu liderul Grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian, inclusiv despre MCV şi modificarea Constituţiei, adăugând că doreşte să discute subiectele şi cu Vasile Blaga.

Ponta a spus, într-o intervenţie la B1TV, că doreşte să aibă o discuţie telefonică, pe aceleaşi teme, cu liderul PDL Vasile Blaga.

El a precizat că toate aceste discuţii au avut loc la iniţiativa sa şi a justificat acţiunea prin faptul că doreşte ca în noul context politic să discute cu toate forţele politice despre problemele ţării, buget şi acordul FMI.

Premierul a discutat despre aceleaşi teme cu preşedintele Senatului, liderul USL Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut, joi, o întâlnire, discuţiile vizând chestiuni legate de bugetul pe anul 2013, iar, potrivit Guvernului, s-a vorbit despre apropiata vizită a delegaţiei FMI şi alte teme de importanţă pentru anul 2013.

Guvernul a remis presei un comunicat conform căruia "primul-ministru Victor Ponta a avut o întrevedere cu preşedintele României Traian Băsescu pe tema apropiatei vizite a delegaţiei Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti".

"În cadrul acestei întâlniri s-au abordat şi alte teme de importanţă pentru anul 2013", se mai arată în comunicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite