articolul anterior articolul urmator

Ponta: Dragnea ne-a vândut şi pe mine şi pe Geoană. Nivelul lui de înţelegere politică e de judeţ nedezvoltat

4
14 Sep 2018 15:32:22
Autor: Maria Tufan
Liderul ProRomânia, Victor Ponta. Foto: Eduard Enea.
Liderul ProRomânia, Victor Ponta. Foto: Eduard Enea.

4 Comentarii

ionescu. ionescu
14.09.2018, 15:54:08

Dapai voi pi toti vinditi ! si pi propria famelie o vinditi ...shi nu fashiti voi pentru banet. Sa hina militia si garzili patriotici sa slheze ripubluca comunista.

0 (0 voturi)
Pitrea Piron
14.09.2018, 16:17:31

Tovarasi de la PSD: cine va pune sa recrutati nedezvoltati? Culegeti ce ati semanat. Cand Lenin a decis ca Stalin sa fie mana lui dreapta pentru a rezolva problemele murdare ale partidului, a dat partidul unui golan si talhar georgian care a eliminat 'telectualii precum Leon Trotski si a devenit un fel de tar feudal pe structuri comuniste Daca ati promovat cadre cu 'priza' la clasa muncitoare precum Dragnea, acum aveti primitivismul clasei muncitoare conducand Romania. Dragnea doreste a fi un fel de Pasha de Teleorman si tatuc atotputernic. Neica Ponta, prea tarziu cu lacrimile. Daca gandeai un pic mai mult, nici nu aveai ce sa discuti cu Dragnea. Parerea mea!

0 (0 voturi)
king artur
14.09.2018, 17:37:01

O singura intrebare ,care a fost pretul fiecaruia? Am auzit ca pe tine, Copy, te-a vandut la promotie. Cica ai fost gata compromis la vanzare. "Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima, ci complice.” George Orwell. A

dorel doru
14.09.2018, 18:19:57

Apai,No,,ca va vinde DraKnea pe voi,pe PSD'isti,nici nu ar fi ceva asa rau.Ba "din contra" pot sa spun.Ca se vrea sultan,,,e asta'i bai mare,si ..ii musai sa fie tavalit.Ca de voi,ca de noi strada ,sau pulimea cun ne spunea o data un personaj celebru,[tat psd'ust de altfe ] tat aia este.Musai sa fie mazilit.si de primeste si "Jnurul negru" este si mai fain.