Ponta, către Dragnea, în Republica Moldova: Nu mă mai urc în barcă cu tine! Dacă vrei, regularizăm Prutul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, aflaţi în vizită la graniţa Sculeni, şi-au amintit că au împărţit aceeaşi barcă la inundaţiile din Teleorman. Acum, Victor Ponta i-a spus lui Dragnea că nu vrea să mai reediteze momentul „doi într-o barcă“.

"Eu nu mă mai urc în barcă cu tine. Dacă vrei, regularizăm Prutul, dar atât !", i-a spus Ponta lui Dragnea. Vicepremierul a replicat imediat: „Cu mine în barcă este bine, cu altcineva nu e bine".

Jurnaliştii care au surprins discuţia i-a întrebat dacă acel "altcineva" cu care nu este bine în barcă este ministrul Doina Pană, dar Ponta a râs şi a spus doar: "Nu fiţi răi, că trebuie să îi explic lui Iurie cum e cu...".

Apoi, Ponta s-a întors către premierul moldovean, Iurie Leancă, şi i-a spus: "În România, nu e bine să te urci în bărci sau în vapoare, dar vapoare nu mai avem, iar bărcile le ia presa şi te critică".

În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii.

Atunci, premierul i s-ar fi adresat Doinei Pană cu formula „fă“. „Tu ce faci ,fă, Doină , aici? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a fost fraza completă a premierului. Ulterior, atât Ponta, cât şi Doina Pană au negat vehement că s-a folosit acest termen. Premierul a susţinut că i s-a adresat ministrului Pană cu formula mult mai suavă  „măi“.

„Vremea e după sufletului omului“

 Premierul Victor Ponta a mulţumit oficialilor moldoveni şi localnicilor din satul Sculeni, unde a mers pentru a marca eliminarea vizelor UE, pentru primire. "Vă mulţumesc pentru primire şi vremea aceasta superbă. La Bucureşti nu era aşa frumos ca aici şi cred că este după sufletul tuturor celor prezenţi", a spus Ponta localnicilor din satul Sculeni.

Premierul Victor Ponta şi omologul său moldovean, Iurie Leancă, s-au întâlnit în localitatea Floreni din Republica Moldova şi au venit în satul Sculeni, raionul Ungheni, pentru a marca eliminarea vizelor europene pentru cetăţenii moldoveni.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/doi-intr-o-barc" target="_blank">View the story "Doi într-o barcă" on Storify</a>]

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite