Ponta: E greţos să-i vezi pe cei care făceau manele contra lui Timmermans cum dau din coadă şi se gudură pe lânga cei pe care îi înjurau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
victor ponta foto florin suler

Liderul ProRomânia, Victor Ponta, taxează ipocrizia liderilor PSD, care până la alegerile europarlamentare i-au criticat pe liderii europeni, însă după încarcerarea lui Dragnea au schimbat placa. Ieri, la Bruxelles, Viorica Dăncilă şi liderii europeni au ajuns la un acord pe tema statului de drept.

"Este bine ca discursul antieuropean al PSD a incetat / noi la ProRomania am spus mereu acest lucru (si toti care conduc azi PSD ii tineau isonul lui Liviu Dragnea in toate atacurile -acum s-au spalat pe maini ca Pilat din Pont)!

Este totusi gretos sa ii vezi pe “Patriotii din Europa” care se bateau cu caramida in piept pana pe 26 si faceau manele contra lui Timmermans cum dau din coada si se gudura pe langa cei pe care ii injurau pana acum o saptamana!

Macar Liviu Plesoianu a ramas pe pozitie - e prima data cand il apreciez si singurul lucru pentru care merita apreciat / in rest vorbeste numai prostii si serveste din ignoranta propaganda Sputnik in Romania!

Imi vine sa rad cand imi amintesc ca, de peste un an, toata Propaganda PSD ma acuza pe mine ca am primit in 2012 “Lista lui Barroso”! Pai eu am negociat pentru Romania si pentru PSd - nu m-am dus sa ma predau neconditionat ( si sa fiu chiar entuziasmat de predare)!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Aflata la Bruxelles în prima vizită post-Dragnea, premierul Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu liderii Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi Frans Timmermans, doi critici vehemenţi ai asaltului PSD la Justiţie. Premierul s-a angajat să susţină statul de drept. Primul test va fi în Parlament, la votul pentru modificarea Codurilor penale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite