Politică

articolul anterior articolul urmator

Ponta se întâlneşte cu PDL pe teme economice

1
11 Sep 2013 16:16:54
Autor: Mădălina Mihalache
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, FOTO Arhiva Adevărul
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, FOTO Arhiva Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu a anunţat miercuri că PDL se va întâlni mâine, la Parlament, cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre propunerile de relansare economică.


„Întâlnirea va avea loc mâine (joi - n.r.), la ora 12.00 şi subiectele pe care le vom aborda ţin de relansarea economică a României din punctul nostru de vedere. Întâlnirea va avea loc la Parlament“, a anunţat Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă va depune o moţiune de cenzură în acest sens, Predoiu El a răspuns căd epinde de reyultatele acestui dialog.

„Aşteptăm rezultatele acestui dialog pe teme economice pentru a ne poziţiona în cotinuare faţă de o moţiune simplă sau o moţiune de cenzură“, a mai adăugat fostul ministru.

Premierul Victor Ponta a anunţat, în 30 august, că va trimite o scrisoare conducerilor PDL şi UDMR pentru a-i invita la discuţii pe tema unui nou acord cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, precum şi pe tema proiectului de buget pe 2014.

„Vreau să vă confirm cu această ocazie faptul că luni dimineaţă voi trimite scrisoare oficială către conducerea PDL, către UDMR, de asemenea, pentru că şi ei au dorit, să avem şi discuţii şi politice dar mai ales tehnice - eu voi fi însoţit la aceste discuţii de ministrul Chiţoiu şi ministrul Liviu Voinea - despre două subiecte importante pentru România în aceasta toamnă, care sunt importante şi pentru putere, şi pentru opozoţie, şi anume noul acord cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială şi bugetul pe 2014”, a spus Ponta.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta invită PDL şi UDMR la discuţii privind noul acord cu FMI după ce l-a negociat deja

Victor Ponta momeşte Opoziţia

PDL vrea ca Ponta şi membrii Guvernului să se prezinte şi în faţa deputaţilor
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
11.09.2013, 18:48:22

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările