Ponta, după ce Iohannis nu l-a invitat la paradă: Nu voiam să stau în tribună lângă unul care a furat case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, alături de fiul său, la parada de 1 decembrie pe vremea când era prim-ministru
Victor Ponta, alături de fiul său, la parada de 1 decembrie pe vremea când era prim-ministru

Fostul premier Victor Ponta a declarat, de Ziua Naţională, că nu dorea să stea alături de preşedintele Klaus Iohannis la tribuna oficială pentru că „a furat case“.

„Nu voiam să stau în tribună lângă unul care a furat case. A fost el cu el, poporul cu poporul“, a spus Victor Ponta, care s-a aflat la Gorj de Ziua Naţională. 

 În cele mai grele şi întunecate momente eu tot cred în România şi în oamenii săi, îmi iubesc ţara unde părinţii şi copiii noştri trăiesc şi tot sunt mândru că sunt român! 1 Decembrie este ziua României ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinării între cei "buni" care ţin cu nişte fanarioţi vremelnici şi cei "răi" care nu pot fi nici cumpăraţi cu funcţii nici eliminaţi cu forţă brută) / 1 Decembrie este ziua românilor ( nu a celor care o vând şi o umilesc) !!! "Doamne , ocroteşte-i pe români!'!-mai ales de "fanarioţii" care o conduc azi!“, a fost mesajul lui Ponta, scris pe Facebook, cu ocazia Zilei Naţionale. 

Preşedintele Klaus Iohannis nu i-a invitat la parada militară şi la recepţia de la Palatul Cotroceni pe preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, pe fostul premier Victor Ponta şi pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, arătând că au probleme penale. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite