Ponta îl ironizează pe Cioloş: Pe cine l-a propus ca ministru al Fondurilor Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta îi face, pe pagina sa de Facebook, o propunere zeflemitoare lui Dacian Cioloş pentru a fi numit în Guvern ca ministru al Fondurilor Europene. Ponta îl recomandă actualului prim-ministru pe câinele Tey, un patruped scos la licitaţie de Poliţia Neamţ după ce a picat testele la centrul chinologic de la Sibiu.

”Recomandarea” lui Victor Ponta a fost postată luni pe pagina personală de Facebook, şi a fost formulată în felul următor:

”Propun să îl numească Dl. Cioloş în Guvern ca Ministru al Fondurilor Europene! Sigur nu poate să facă mai puţină absorbţie decât ZERO!”.

Totodatul, mesajul a fost însoţit de un link către anunţul legat de vânzarea animalului şi poza câinelui.

Postarea lui Ponta succede alt atac al fostului premier la adresa actualului prim-ministru al României cu referire la rata de absorbţie a fondurilor europene.

”Guvernul ZERO ramane tot cu ZERO - in ciuda minciunilor si Propagandei care se bazeaza pe ignoranta sau patima unora dintre romani! Când văd că TOŢI specialiştii din domeniul fondurilor europene confirmă dezastrul total din acest an şi Ministrul Fondurilor Europene Soroş Macovei ne spune că el e preocupat de cum să candideze la Parlament pe listele PNL nu pot decât să ma bucur - acolo la PNL e locul ideal pentru incompetenţi cu gura mare şi realizari ZERO! Îmi pare doar rau ca în 2017 o să platim toţi "bombele nucleare" aduse în Romania de Guvernul ZERO! Şi va fi scump!”, îşi încheie Ponta postarea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite