Ponta: M-am hotărât să promovez TNR ca să înţelegem toţi de ce le pune Dragnea pe „femeile pesediste” să îi dea în judecată. „Proştii nu râd, proştii se supără!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, într-o postare pe Facebook, că va promova site-ul de satiră Times New Roman „pentru a înţelege toată lumea de ce le pune Dragnea pe femeile pesediste să îi dea în judecată”. Acesta a citat un fost grup de umor, anunţând că „proştii nu râd, proştii se supără”, făcând astfel aluzie la procesul intentat de câteva dintre femeile social-democrate, printre care Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea, declarând, printr-o postare pe Facebook, că va promova de acum înainte site-ul de satiră Times New Roman, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 16.000 de lei pentru un articol care făcea referire la iubita lui Dragnea, Irina Tănase.

„M-am hotărât să promovez timesnewroman.ro - ca să înţelegem toţi de ce le pune Dragnea pe “femeile pesediste” să îi dea în judecată. Divertis spuneau corect : “proştii nu râd - proştii se supără”! Şi acum proştii au ajuns la putere. O să revin cu opinia a mea cât se poate de argumentată despre acest caz - Dragnea vs timesnewroman.ro

PS - cred că procesul prin care Kovesi i-a pus să plătească bani pe nişte jurnalişti de la Antena 3 este o ticăloşie şi o încălcare a libertăţiţor fundamentale prevăzute de Constituţie !!!! Dar dacă dau în judecată “fetele lui Dragnea” un site de satiră este foarte bine?!?! Eu folosesc aceeaşi balanţă indiferent despre cine este vorba - proştii şi ipocriţii se schimbă cu 180 de grade în funcţie de persoană şi nu de principiu!!! Mare diferenţă”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

În urma publicării materialului de pe timesnewroman.ro, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Irina Tănase şi Carmen Dan au dat site-ul în judecată şi au cerut despăgubiri în valoare de 500.000 de euro. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite