Ponta: M-am întâlnit cu Dragnea, i-am lăsat demisia mea, aştept să ia o decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a declarat, vineri seară, într-o emisiune la Antena 3, că a avut o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o oră. Ponta a spus că i-a lăsat lui Dragnea demisia sa din partid, nedatată şi că aşteaptă ca liderul PSD să ia o decizie.

Ponta a precizat că vineri şi-a scris demisia din PSD şi i-a lăsat-o lui Liviu Dragnea şi aşteaptă ca acesta să ia decizia.

La insistenţele moderatorului, Victor Ponta a spus că demisia nu este datată, iar la această oră este încă membru PSD şi ”s-ar putea” să mai fie.

”Eu nu vreau să plec din PSD, dar vreau să îmi păstrez nişte drepturi - pe care le-am avut şi când era Adrian Năstase, şi când era Mircea Geoană - de a sprijini PSD când cred că merge în direcţia bună şi de a-mi spune părerea când cred că lucrurile nu merg în direcţia bună”, a explicat fostul premier gestul său, citat de News.ro.

Întrebat cum a decurs întâlnirea sa cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns: ”Am stat de vorbă o oră. Am avut o discuţie destul de lungă şi nu vă închipuiţi că ne-am dat cu paharele în cap, că nu era cazul. (...) Ne-am văzut mai la prânz”.

Ponta a mai spus că el în continuare crede că, dacă în noiembrie 2015 ar fi rămas în funcţia de premier, PSD ar fi pierdut alegerile din 2016.

El a relatat că în 2016 a luat o pauză de la apariţiile publice, apoi, când a venit campania electorală pentru locale, Liviu Dragnea i-a spus: ”Vino să sprijini partidul”, ceea ce a şi făcut, a mers în campanie, a bătut ţara. Apoi, spune Ponta, iar nu l-a mai căutat nimeni până la campania pentru alegerile parlamentare, când iar a mers în campanie. Ponta a menţionat că după 11 decembrie 2016 nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea până în februarie 2017.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite