Ponta promite că nu va sta în aceeaşi vilă cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta va merge la Neptun alături de Daciana Sârbu FOTO Adevărul
Victor Ponta va merge la Neptun alături de Daciana Sârbu FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta va merge, miercuri după-amiază, la mare, însă a dat asigurări că nu va petrce vacanţa în aceeaşi vilă de protocol cu preşedintele Traian Băsescu, aflat deja pe Litoral.

Premierul a dat aceste explicaţii pe un ton ironic, în contextul apropierii politice de preşedinte, pe baza pactului de coabitare. 

Întrebat dacă şi şeful statului va merge la mare, premierul a răspuns că nu s-a consultat cu acesta: „Uite nu ne-am consultat. Nu intră în acordul de coabitare să mă întrebe unde se duce sau să-l întreb eu unde se duce“.
La întrebarea presei dacă va fi coleg de vilă la Neptun cu preşedintele Traian Băsescu, el a dat asigurări că va sta cu soţia sa, Daciana. 

"Vă asigur că eu stau cu Daciana în vilă. Să nu vă faceţi nicio grijă pe această temă, sunt gata să vă invit, ca să staţi liniştiţi că nu stau cu domnul Băsescu undeva într-o vilă, stau numai cu Daciana", a explicat Ponta.

 În schimb, soţia premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, a arătat că nu ştie dacă familia sa va petrece şi Sărbătorile de Paşte la mare, deoarece programul acestei vacanţe nu a fost încă stabilit în totalitate.

Şi preşedintele Traian Băsescu se află pe litoral, el ajungând marţi seară, cu un elicopter, în staţiunea Neptun, unde este cazat la vila de protocol.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite