Ponta: „Moţiunea de cenzură are mari şanse să treacă. Să ne gândim la ce va fi după”. Care este prima solicitare a liderului Pro România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că, pentru prima dată din 2012 până în prezent, o moţiune de cenzură are şansa să treacă.

„Am trecut prin multe moţiuni, am reuşit să trecem moţiunea din 2012. Cred că aceasta e o moţiune care are şanse serioase să treacă. Să ne gândim la ce va fd fupă. Să facem un buget pe 2020, serios, nu bazat pe date false, ca în 2019, un buget care să ne asigure că partea socială şi economică e relansată”, a declarat Victor Ponta.  

Fostul premier a subliniat că trecerea moţiunii ar fi benefică pentru România. „În această seară, toţi semnatarii moţiunii vor prezenta textul moţiunii şi numărul de semnături. Mai sunt doi colegi din PSD, unul care vine la noi la grup”, a mai afirmat Ponta. 

Pro România a reuşit două transferuri de la PSD, potrivit unor surse politice. Unul dintre aceştia e Mihăiţă Găină, în timp ce celălalt e Emanuel Havrici. De asemenea, Pro România ar putea să-l atragă şi pe Emanoil Savin.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite