articolul anterior articolul urmator

Ponta nu exclude varianta ca fostul procuror Kovesi să preia conducerea DNA

16
29 Mar 2013 19:39:41
Autor: Mediafax
Victor Ponta FOTO: Adevărul
Victor Ponta FOTO: Adevărul

16 Comentarii

miron miron
29.03.2013, 21:03:04

Pune dom. Ponta la conducerea DNA un barbat, aici e un regim mai ceva ca militar. Nu cred ca o femeie fie si Kovesi sa faca fata stresului, timp pierdut din weekend, nopti nedormite , multa munca si risc.

-3 (5 voturi)
Enache Paul
29.03.2013, 23:56:46

In treaba asta cu procurorii, adevarul este ca avem de ales intre o solutie de compromis, care sa insemne depasirea conflictelor si razboaielor politice de pana acum… si a prelungi la nesfarsit o situatie care face rau Romaniei (investitorii ne privesc aiurea, marii parteneri strategici au semne de intrebare etc.). Sunt de acord cu Ponta! Romania are mult mai mult de castigat daca merge pe compromis!

+1 (3 voturi)
Enache Paul
29.03.2013, 23:58:50

Imi place ca premierul Ponta gandeste lucrurile cu cap. A spus foarte bine domnul prim-ministru, stati sa vorbesc cu Basescu si cu CSM, sa ajungem la un acord, si apoi facem numirile, ca altfel de ce rost are sa demarezi o procedura ca sa ti-i desfinteze EVZ cu minciuni pe oamenii aia si apoi sa ii refuze Basescu, e pierdere de timp.

-3 (3 voturi)
muresean un
30.03.2013, 01:34:44

bune spus. Mai lipsea sa ne spui ca lumina vine de la Rasrit, si adevarul de la Antena3. Pentru tara e bine ca noi sa ramanem niste balcanici, cu respect pentru boierii care fura prostimea, si le arunca o ciozvara, ca sa taca cei multi si prosti.

+3 (3 voturi)
M Costi
30.03.2013, 05:30:43

Modul cum a raspuns dl Ponta la intrebarile dnei Grecu la Antena 3 , ieri seara , ne demonstreaza inca o data de ce Justitia din Romania nu va fi niciodata la nivelul cerut de oficialii UE ! Dl Ponta a dat impresia ca numirile celor doi procurori sefi se vor face in urma unor negocieri politice , neluand nici un moment in calcul o procedura de selectie bazata pe competenta profesionala , moralitate si neimplicare politica . Ipresia mea este ca deja "trocul" s-a facut intre el si dl Basescu : "Il accept pe al tau daca il accepti pe al meu...!" Si in aceste numiri dl Ponta se comporta ca in toate numirile pe care le-a facut in fruntea institutiilor , agentiilor si companiilor de stat , criteriile exclusive fiind "negocierea" si "sprijinul " politic . As fi asteptat de la dl Ponta sa incerce sa raspunda solicitarilor oficialilor UE si sa urmeze o procedura transparenta de nominalizare a procurorilor sefi , prin solicitarea unor propuneri din partea Parchetelor din toata tara , urmata apoi de intocmirea unei liste cu cei nominalizati si finalizata cu o prezentare de catre acestia a unor strategii privind modul cum isi vor duce la indeplinire mandatele , in cazul in care vor fi numiti in posturi . In urma selectiei , dl Ponta ar fi trebuit sa faca 3-3 propuneri pentru fiecare post , urmand ca in CSM sa aibe loc audierile si de aici sa plece recomandarile catre dl presedinte ! Dupa o astfel de procedura , nu cred ca dl Basescu ar mai fi avut motive sa nu faca numirile cele mai bune !

-2 (4 voturi)