Ponta îi numără secundele lui Băsescu la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a lansat, pe pagina sa de Facebook, o aplicaţie care afişează, la nivel de secunde, timpul rămas lui Traian Băsescu la Cotroceni.

„Au mai rămas 36 de săptămâni, două zile şi câteva ore până când pleacă Traian Băsescu“, se arată în conţnutul aplicaţiei.

Premierul Victor Ponta nu a uitat să specifice nici ora la care Traian Băsescu a depus jurământul pentru al doilea mandat la Cotroceni: „21 decembrie, ora 15.40. Aplicaţia a fost denumită „AMR Băsescu“ şi permite distribuirea ei de către vizitatorii paginii lui Ponta.

Pe site-ul Partidului Social Democrat,, zilele lui Băsescu au început să fie numărate încă de anul trecut.

Senatorul PSD Mircea Geoană a enumerat pe pagina sa de Facebook patru motive pentru care PSD nu-şi permite să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie, astfel încât stânga să aibă şi preşedintele, şi Guvernul, în condiţiile în care cealaltă variantă e dată de coagularea dreptei în jurul lui Traian Băsescu.

Sub pretextul împlinirii a 13 ani de când Adrian Năstase i-a deschis uşa în politică, numindu-l şef al Corpului de control al Guvernului, premierul Victor Ponta a postat, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj în care susţine că după alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului se va retrage din viaţa politică, pentru a se dedica familiei. „În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani“, a scris, vineri, Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:

Antonescu: Unde se retrage Ponta? La Cotroceni, ca preşedinte, nu ca portar

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat duminică seara, la România TV, că ruperea USL a fost cauzată de comportamentul social-democraţilor, care "au început să fure". Totodată, el a spus că nu dă crezare zvonurilor privind retragerea premierului Victor Ponta din politică şi a afirmat, în schimb, că acesta s-ar pregăti pentru a candida la alegerile prezidenţiale.

Nimeni nu crede în „retragerea” din politică a lui Ponta

Mesajul transmis vineri pe Facebook de către premierul Ponta, prin care acesta îşi anunţa o posibilă retragere din viaţa politică, nu este crezut de nimeni ca atare, ci e văzut doar ca o stratagemă în lupta sa internă, de partid, cu baronii PSD.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite