Ponta: La organizaţia Cluj, Dragnea a pus un pitecantrop politic, pe criteriul că este mai analfabet şi mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Deputatul Victor Ponta considera ca PSD, partid din care a fost exclus recent, este „confiscat" de Liviu Dragnea, un lider care aplică „modul de conducere şi mentalitatea de tip Traian Basescu". Ponta arată că Dragnea, pe care îl numeşte „Don Livio“, este sprijinit „oportunistic de câteva tovarăşe şi câţiva tovarăşi pentru care conteaza doar funcţia pe care o primesc“.

Redăm integral postarea lui Victor Ponta:

„În urmă cu 18 ani ( pe când Liviu Dragnea era preşedinte al PD Teleorman şi susţinător înfocat al lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei) un foarte tânăr Gabi Oniga se înscria în PSD la Cluj ( acolo unde pentru un tânăr să spui că eşti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am găsit când am intrat în TSD şi tot acolo a fost la toate campaniile şi acţiunile politice ale Partidului fără să ceară niciodată o funcţie sau un privilegiu ! 

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizaţiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet şi mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman! Motivul - "nu este agreat de Daddy"!

În urmă cu peste 20 de ani ( pe când Liviu Dragnea era Prefect PD al Judeţului Teleorman) intră în PSD Sorin Grindeanu- ( la Timişoara unde pentru un tânăr să spui că eşti la PSD era un curaj egal cu nebunia)! L-am cunoscut când am venit eu la TSD şi am luptat împreună în toate campaniile şi acţiunile politice ulterioare! 

A fost exclus din Partid de Liviu Dragnea şi "Gaşcă" să pe motiv că nu e obedient! Spre deosebire de Cluj însă la Timişoara încă nu s-a găsit o coadă de topor care să execute fără crâcnire ordinele lui "Don Livio"- dar se lucrează la asta! 

Prin 2001 ( când Liviu Dragnea era Preşedintele PD al Consiliului Judeţean Teleorman şi îşi negocia trecerea la "Putere" alături de PSD ) l-am cunoscut pe Cătălin Ivan că membru al PSD la Iaşi ( oraş studenţesc şi intelectual unde un tânăr era considerat nebun dacă activă la PSD)! Acum tot află de la "locotenenţii" lui Don Livio că "nu apare în evidenţa Partidului"!

Pot continuă cu aceste exemple dacă cineva de bună credinţa mai are nevoie să fie convins că PSD a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere şi mentalitatea de tip "Traian Băsescu"-evident sprijinit oportunistic de câteva tovarăşe şi câţiva tovarăşi pentru care contează doar funcţia pe care o primesc de la "Don Livio" că plată pentru serviciile lor.

Grindeanu, Ivan, Oniga şi mulţi alţii refuză să părăsească PSD-ul din care Dragnea şi "Gaşcă" i-au gonit-este singurul Partid în care au activat şi în care au crezut! Îi înţeleg şi îi laud pentru asta şi îi sprijin din toată inimă !

Eu cred însă că PSD de azi nu mai are nimic din ceea ce trebuie să ofere un partid modern de centru stânga care să ofere o viziune de viitor, bunăstare şi seriozitate! Şi că o construcţie nouă şi curată poate să ofere alternativă pentru toţi cei dezamăgiţi de ceea ce văd azi la PSD!“, a scris Ponta pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite