Politică

articolul anterior articolul urmator

Ponta, în plen: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost“, a spus La Fontaine. Către Dăncilă: Vă explic eu cine e La Fontaine

9
10 Oct 2019 13:08:14
Autor: News.ro
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Liderul Pro România Victor Ponta a continuat joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură disputa cu Viorica Dăncilă şi ironiile la adresa acesteia, citând o expresie atribuită lui La Fontaine: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”. El s-a întors către premier şi a promis că îi explică cine e La Fontaine.

Ponta a avut iniţial un discurs foarte ironic la adresa Vioricăi Dăncilă.

Aceasta i-a dat replica de la tribuna Parlamentului, timp în care a şi dialogat cu Ponta, aflat în băncile sălii de plen.

Tonul discuţiei a făcut-o pe Viorica Dăncilă să facă apel la faptul că este femeie şi că Ponta ar trebui să i se adreseze în consecinţă.

După ce Viorica Dăncilă le-a răspuns antevorbitorilor, Victor Ponta a revenit şi el la tribună, spunând că vrea să revitalizeze social-democraţia cu oameni care au legătură cu această doctrină, nu cu oameni ca Dăncilă.

El a încheiat spunînd ca va face apel la un citat din La Fontaine: „Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost”.

Victor Ponta s-a întors sprre premier, căruia s-a oferit să îi spună cine este La Fontaine.

Ulterior, Viorica Dăncilă a spus în replic că „nu o să trădez niciodată acest partid. Voi avea puterea să fiu mai bărbat ca dumneavoastră şi o să rămân în picioare. N-o să-mi dau demisia pe Facebook. Sunt convinsă că o să-i trădaţi şi pe cei din Pro România cum ne-aţi trădat pe noi toţi.

De asemenea, premierul l-a numit misogin pe Ponta, iar acesta din urmă a strigat în gura mare dacă ştie ce înseamnă misogin. Dăncilă i-a răspuns cu noduri: „Da, ştiu!“.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Podar
10.10.2019, 13:16:58

Unde si...Ponta apare... Un tembel cu gura mare, Si plin de... Nerușinare... Mahalaua e in...floare...!!!....:)))

+3 (5 voturi)
Vanatorul/d.c.
10.10.2019, 13:27:33

Ponta trebuie crezut pe cuvant cand sune ca ”„Nimeni nu e destul de deştept ca să poată convinge un prost că e prost“. El si acum ..se indoieste..!

+1 (3 voturi)
nea fane
10.10.2019, 13:42:01

GRESIT ! Ponta este este un mare MINCINOS,nu neinteligent.

+1 (1 vot)
victor catuna
10.10.2019, 13:31:27

Vai de el, fsce oe grozavul dar nu-i mai bun ca Docila doar ca a invatat discursul si si-a pregatit niste replici incuietoare pt tolomaca aia. Cand l-a luat marinarul la intrebari pe nepregatite se uita la stele... faza a fost antologica:))))

+1 (1 vot)
imsi imsi
10.10.2019, 13:34:24

Un derbedeu ca mai toti guristii opozitiei. In plus asta e si tradator.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările