Ponta, despre Dragnea: Dacă mâine îl părăseşte Irina o să spună că e securistă sau e cu Soros. A ajuns la limita radicalizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea
Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a vorbit la „Adevărul live” despre situaţia din PSD în urma alegerilor europarlamentare. Ponta afirmă că în cazul în care PSD va obţine sub 30% la alegerile din 26 mai, atunci Viorica Dăncilă îl va „executa” pe Dragnea din partid. Acesta a precizat şi că liderul PSD a ajuns la „limita radicalizării” şi în cazul în care „îl părăseşte Irina (n.red.: iubita lui Liviu Dragnea), o să spună că e securistă”.

Întrebat despre obedienţa social-democraţilor faţă de preşedintele Liviu Dragnea, Ponta a afirmat la Adevărul Live că ajungi să-ţi dai seama „când cineva îşi bate joc de tine”. De aseamenea, aceste prevede că în cazul în care PSD va obţine un scor de sub 30% la alegerile europarlamentare, atunci Viorica Dăncilă „îl va executa pe Dragnea”.

„Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. AI acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic.

Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea. Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea”, a declarat Victor Ponta.

„Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD”

Totodată, în cazul în care PSD va obţine peste 30%, preşedintele PRO România declară că social democraţii îşi vor prezenta victoria ca pe o „mare victorie împotriva statului paralel” şi că Liviu Dragnea îşi va accentua discursul anti-european.

„Dacă PSD scoate peste 30% o să spună că e un mare succes. O va prezenta ca pe o mare victorie împotriva statului paralel. Va accentua acest discurs anti-european pentru că se pregăteşte pentru prezidenţiale. Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget. Dacă ajunge Pro România la 10%, scade PSD. Le-am spus: «vreţi să scăpaţi de Dragnea, votaţi cu Pro România. Dacă ia sub 30%, va începe o bătălie cu doamna Dăncilă», a adăugat Ponta.

„Dacă îl părăseşte Irina o să spună că e securistă sau e cu Soroş”

Provocat să răspundă cum ar calma tensiunea acumulată dacă ar mai fi în continuare în PSD, Victor Ponta a explicat că nu ar mai face greşelile din trecut, referindu-se la lansarea sa de pe stadion.

„1.N-aş mai face greşelile din trecut. Lansarea mea de pe stadion. Eram 60.000 acolo, ne-am bucurat, dar afară, dar afară 6 milioane au spus că am adus oameni cu autocare.  De ce să aduci oameni din sate cu autocare?

2. De data asta s-a trecut peste orice limită a radicalizării. Dacă mâine îl părăseşte Irina, o să spună şi de Irina că e securistă sau e cu Soros. Când era lângă mine, nu mai eram securist. La fel şi Iohannis, care spune că tot ce e rău e din cauza PSD.

3. Nu o să treacă voturi de la PSD la PNL, nici parlamentari. La Pro România mai pot trece. Pe 27, să încercăm să-l schimbăm pe Dragnea. Dacă nu era Pro România, PSD iar se ducea la 3-/40%”, a mai precizat preşedintele Pro România.

Vezi interviul integral cu liderul Pro România: Victor Ponta: Dragnea e un Vadim Tudor cu structură de partid şi bani de la buget. Dacă mâine îl părăseşte Irina, o să spună şi de Irina că e securistă sau e cu Soros.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite