Politică

articolul anterior articolul urmator

Ponta: Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban. Este analfabet politic, mincinos şi trădător

100
4 Jul 2020 17:12:14
Autor: News.ro
Ponta vine cu propriul îndemn pentru populaţie                                   FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ponta vine cu propriul îndemn pentru populaţie                                   FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, recomandă populaţiei, după ce Ludovic Orban a îndemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea în cazul suspiciunii de COVID-19: să nu ţină cont de nicio decizie a lui Ludovic Orban despre care afirmă că este analfabet politic, mincinos şi trădător al intereselor românilor.

„Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie ( Ordonanţă de Urgenţă sau Hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban!!! Aşa cum el va roagă să nu ţineţi cont de Deciziile CCR !!! Dacă tot am ajuns să trăim într-o Junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă-să le arătăm ce merită ei să primească în Junglă!!!  Ludovic Orban ia decizii neconstituţionale şi ilegale / este analfabet politic, mincinos şi trădător al intereselor românilor din ţara şi din Diaspora  şi un „asasin economic” al firmele româneşti)”, scrie Ponta pe Facebook.
 El remarcă faptul că oricum România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore.
În opinia lui Ponta,printre aceste efecte negative se numără: aglomeraţia inutilă a spitalelor-costuri uriaşe-imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât Covid 19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test (ca să nu fie internaţi forţat), umflarea articificiala a statisticilor oficiale în scopul păstrării Stării de Alertă ( ca să facă achiziţii fără licitaţie şi Alegeri fără campanie),rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc.

„Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de Deciziile luate de Guvernul Orban-aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de Deciziile CCR !!!”, conchide Ponta.

Premierul Ludovic Orban, a îndemnat românii să respecte regulile şi să nu ţină cont de decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) - potrivit căreia izolarea şi carantina încalcă drepturi şi libertăţi fundamentale - în cazul unui contact cu un pacient infectat cu COVID - 19. Orban a mai declarat că ar propune prelungirea stării de alertă, având în vedere numărul mare de cazuri noi, dar că obiectivul Guvernului este de a nu mai introduce restricţii pe viitor.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Radu Alexe
4.07.2020, 17:21:11

In carantina cu Ponta , insa la Balaceanca ! Camasa de forta si multe dusuri reci la comun !

+52 (68 voturi)
Manole Scarlat
4.07.2020, 17:23:26

Ponta Președinte Că el nu ne minte!

-25 (35 voturi)
Popa Pius
4.07.2020, 17:47:14

De Colectiv ti-aduci aminte? Cu ”avem de toate” si ”totul e sub control”. Nici macar nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intimplat azi cu el la ciolan si un alt Banicioiu la minister...

+30 (38 voturi)
leuldinpanjshir99
4.07.2020, 17:34:56

Uite cine indeamna la anarhie, Ex-Dottore, zis si Iresponsabilul vesel. Adica, dupa mintea lui putina, asimptomaticii sa se plimbe creanga prin oras - eventual si fara masca - si sa infecteze pe cine apuca ...

+7 (21 voturi)
Popa Pius
4.07.2020, 17:44:24

Zău ca te-aș crede, Miki Maus, dar știind cît ești de mincinos, pas. Hai, cîntă la altă masă...

+11 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (100)