Ponta: Sper să terminăm şi cu sistemul în care Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte o gogoaşă umflată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Victor Ponta spune că se bucură că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare şi îşi exprimă speranţa că se va termina cu sistemul în care Liviu Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte „o gogoaşă“, doar pentru a arăta că el este şeful.

”Mă bucur că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare - sper ca premierul Tudose să «îngroape» şi cealaltă trăznaie numită «impozitul pe gospodărie»!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă şi de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el îşi exprimă speranţa că se va termina cu sistemul în care Liviu Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte ”o gogoaşă”, doar pentru a arăta că el este şeful Guvernului.

”Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări - Dragnea anunţă în fiecare zi de la Partid câte o gogoaşă umflată ca să arate că el e «Şeful» şi Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat ca să nu se supere prea tare!”, scrie Ponta.

Deputatuş subliniază că o guvernare eficientă se face doar cu autoritatea prim-ministrului acceptată şi respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile şi predictibile şi cu miniştri puşi pe criterii de competenţă, ”nu de slugărnicie faţă de «şeful suprem» sau de apartenenţa la TelDrum sau CJ Teleorman”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite