Ponta, stand-up în Parlament: Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie - e ceva tautologic, spun tautologic ca să vă dau de lucru, să căutaţi pe Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Pro România Victor Ponta a ironizat-o de mai multe ori pe premierul Viorica Dăncilă joi, în plen, făcând aluzie la negocierile ratate dintre PSD şi Pro România sau întâlnirea ratată a preşedintelui PSD cu vicepreşedintele SUA Mike Pence: „Nu a vrut să se certe cu doamna Ursula. Nu-i spun numele complet ca să nu vă încurc;  Nici cu Pence n-a vrut să se certe. N-a vrut să-l primească, a alergat omul după ea prin tot Washingtonul”.

„Doamna Dăncilă e supărată că ieri m-au sunat toţi consilierii domniei sale să ne vedem. Dacă te refuză un bărbat, nu e normal să o spuneţi la microfon.

Damna Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie - e ceva tautologic, spun tautologic ca să vă dau de lucru, să căutaţi pe google.

Din câte ştiu, salariul domniei sale de europarlamentar nu i l-a tăiat nimeni. În acest moment, nu mai avem Guvern. Vreţi să mai staţi o lună la guvernare ca să pierdeţi următoarele zece rânduri de alegeri. Singurul om de la PSD în care am încredere e Ionel Arsene. Ăsta când spune că ia, ia! Aşa spune Parchetul. Chiar sunt un om rău că am pus-o pe listă la europarlamentare în 2014. Dar domnul Dragnea a fost şi mai rău că a pus-o ministru. Deci să nu ajungeţi datori la domna Dăncilă.

Doamna Dăncilă ne-a promis că e neconflictuală. M-am uitat că azi chiar s-a certat cu toată lumea. Dar nu a vrut să se certe cu doamna Ursula. Nu-i spun numele complet ca să nu vă încurc.  Şi nici cu Mike Pence n-a vrut să se certe. N-a vrut să-l primească, a alergat omul după ea prin tot Washingtonul”, a declarat Ponta în plenul Parlamentului.

Azi e programat votul moţiunii de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă. Cu câteva ore înainte de vot, PNL numără 239 de voturi, cu şase peste limita necesară, susţin surse politice pentru Adevarul. În schimb, PSD spune că moţiunea va pica la o diferenţă de două voturi. Singura moţiune de cenzură care a mai trecut în actuala legislatură este cea iniţiată de PSD împotriva propriului Guvern - Grindeanu. Rămâi pe adevarul.ro

LIVE BLOG Tensiune la moţiunea de cenzură. Dăncilă, atac furibund la Ponta, Iohannis şi Tăriceanu: „O adunătură de amatori“. Orban: Avem 241 de voturi

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite