Ponta: Strategia lui Dragnea până în 2040? Să facă bani şi proprietăţi în România sau Brazilia, să îşi pună „fetele” în funcţii şi să scape de dosarele penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a comentat luni proiectul de lege al Guvernului pus în dezbatere publică, potrivit căruia Liviu Dragnea ar urma să aibă puterea politică de a decide principalele obiective strategice ale României până în 2040. Ponta a reacţionat ironic spunând că „Dragnea nu e în stare să guvernezenici de la o zi la alta” şi că strategia lui este „să facă bani şi proprietăţi”, „să îşi pună «fetele» în funcţii” şi „să scape de dosarele penale”.

Fostul premier Victor Ponta a criticat, printr-o postare pe Facebook, proiectul de lege al Guvernului pus în dezbatere publică, potrivit căruia Liviu Dragnea ar urma să aibă puterea politică de a decide principalele obiective strategice ale României până în 2040. Acesta a atacat liderul PSD spunând că „strategia este să ia voturile şi banii şi să nu facă nimic din ce a promis”, aşa cum a făcut şi cu „strategia de dezvoltare a judeţului Teleorman”.

„Strategia lui Dragnea până în 2040?  Foarte simplu - să va ia voturile şi banii şi să nu facă nimic din ce v-a promis! La fel ca şi «Strategia de dezvoltare a judetului Teleorman» din 2010! Liviu Dragnea nu e în stare să guverneze România nici de la o zi la alta, de la săptămână la alta, sau de pe o lună pe alta - tot ce s-a construit bun în 2012-2016 acum se fură sau se distruge! România arată mai rau decât în 2010 cu Băsescu deşi nu este nicio criză mondială, dar el ştie cum trebuie guvernată România până în 2040”, a început Ponta postarea.

Fostul lider PSD a mai susţinut că strategia lui Liviu Dragnea este „să facă bani şi proprietăţi”, „să îşi pună «fetele» în funcţii pentru a-l servi ca pe Suleyman” şi să scape de dosarele penale.

„Care este Strategia lui Dragnea până în 2040? Cum spuneam: e foarte simplă - vrea să facă bani şi proprietăţi în România sau Brazilia, să îşi puna «fetele» în funcţii de unde să îl servească şi să îl aduleze ca şi cadânele din Harem pe Suleyman, să scape de dosarele penale pentru toate hoţiile pe care le-a făcut în trecut şi pe care le va face în viitor. Unii spun că este o glumă sinistră, alţii ca paranoia lui Dragnea este atât de avansată încât are nevoie de proiecte şi manifestaţii comunistoide (genul celei de la Piteşti unde au lipsit doar portretele gigant ale «Conducătorului») ! Iar eu vă zic doar că vrea să vă ia banii şi voturile. Are experienţa: a mai facut «Strategii» la fel ca aceasta pe care o propune pentru toată ţara!!”, a scris Ponta.

Victor Ponta a mai adăugat că „metoda Teleorman” se va aplica pe plan naţional şi international, făcând referire atât la sintagma «statul paralel», cât şi la mutarea ambasadei române de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Între timp din promisiunile din document s-au realizat fix ZERO, dar firma Teldrum a făcut profit cam 10 milioane de euro anual lucrând cu CJ Teleorman şi alte instituţii publice, iar Dragnea a ajuns mare şef la Bucureşti şi acum îi «fraiereşte» pe toţi românii cu «Strategii Science Fiction» cum a făcut şi cu locuitorii Teleormanului.

După care metoda de la Teleorman se aplică pe plan naţional: va promite salarii duble şi în final luaţi mai puţin; promite că luptă cu “Statul Paralel” dar face el un stat paralel la Scroviştea; are o strategie să o schimbe pe Kovesi dar de fapt nu se atinge nimeni de ea dacă a lăsat-o moale cu Dosarul Teldrum, ba chiar metoda de la Teleorman acum se aplică şi pe plan internaţional: are o strategie să mute ambasada României la Ierusalim dar ştie bine că nu se mişcă nici măcar un fax sau un xerox - doar Dragnea e fericit că acum de la şarlatan judeţean a ajuns chiar şarlatan internaţional!!”, a încheiat fostul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite