Ponta susţine că implicarea sa în PRU a fost un blat: Dragnea i-a spus lui Ghiţă că mă lasă să-l ajut să intre în Parlament şi Ghiţă i-a spus că îl ajută cu RTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit cum a ajuns să fie imaginea PRU în campania pentru alegerile parlamentare, în condiţiile în care el candida pe listele PSD. Ponta spune că la mijloc a fost o înţelegere între Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă,m din care, până la urmă, „a câştigat doar Liviu Dragnea“.

„Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiţă că mă lasă să-l ajut să intre şi el în parlament şi Sebi Ghiţă i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de faţă la această discuţie. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiţă, săracul, a fugit şi Dragnea l-a păcălit, e o altă discuţie. Dar a fost o înţelegere între un şef de partid şi un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câştige amândoi. Ca la toate înţelegerile cu Liviu Dragnea, a câştigat doar el“, a spus Victor Ponta într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

În contextul în care Dragnea spunea că e dezamăgit de faptul că Ponta s-a implicat în campania PRU, iar astfel PSD a pierdut câteva procente care i-ar fi putut aduce majoritatea în Parlament fără ALDE, fostul premier a spus: „Asta îi minţea pe cei din partid. Nouă, lui Sebi Ghiţă şi mie, ne-a spus foarte clar că e bine, s-au înţeles, au avut diverse discuţii. Sebi Ghiţă mergea la sediul din Kiseleff mai des decât mine“.

Fostul premier Victor Ponta a lansat duminică, alături de Daniel Constantin şi de Sorin Cîmpeanu, un partid social-liberal: „Pro România“. Partidul fusese lansat de Daniel Constantin încă din primăvară, însă doar la stadiul de proiect politic. Ponta susţine că nu vrea să rupă PSD, nu vrea să intre la guvernare, însă l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, despre care spune că a confiscat PSD în interes personal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite