PPDD intră în luptă la europarlamentare cu liderii din prima linie. Dan Diaconescu vrea la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul PPDD, omul de televiziune Dan Diaconescu, şi preşedintele oficial al PPDD, Simona Man, se află pe primele locuri pe lista partidului la alegerile europarlamentare.

„Lista va fi deschisă de către Dan Diaconescu, iar pe locul doi este Simona Man, preşedintele partidului. Lista este continuată de Alexandru Neacşu, Diana Voiculescu, prim-vicepreşedintele PDD, Eduard Dumitraşcu“, a anunţat Tudor Ciohodaru, purtătorul de cuvânt al PPDD, pentru „Adevărul“.

După plecarea lui Dan Diaconescu din România, PPDD a început să se destrame. Mai mulţi membri au trecut în barca puterii, grupul de la Senat fiind astefel desfiinţat pentru că nu mai respecta numărul de membri necesari.

Omul nopţilor albe pentru mai mulţi ani, Dan Diaconnescu, a fost condamnat, în decembrie, la trei ani de închisoare cu executare pentru şantaj. De asemenea, instanţa a decis confiscarea de la Dan Diaconescu a sumei de 4.500 euro, echivalent în lei la cursul BNR din data plăţii. Decizia nu era definitivă şi a fost atacată cu recurs.

Dan Diaconescu a înfiinţat societatea OTV SRL în Roma şi a fost înscrisă la Registrul Comerţului din Italia, în data de 18 iulie 2013, potrivit unor informaţii furnizate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Societatea OTV SRL, înregistrată de Dan Diaconescu în Italia, deţine autorizaţie de difuzare a unor programe de televiziune prin satelit eliberată de Autoritatea în telecomunicaţii din Italia, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din România.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite