Predoiu: Cei care vorbesc despre unificarea dreptei să îndrepte ţeava puştii politice spre guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei şi Dragoş David, dar 
şi alţi lideri ai PDL au participat, sâmbătă, la lansarea în judeţul 
Sibiu a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare   FOTO: Adevărul
Cătălin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei şi Dragoş David, dar şi alţi lideri ai PDL au participat, sâmbătă, la lansarea în judeţul Sibiu a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare   FOTO: Adevărul

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că doreşte o unificare a dreptei, dar care să fie "călită în lupta cu Victor Ponta, nu în lupta cu PDL" şi le cere liderilor politici care vorbesc despre acest lucru "să îndrepte ţeava puştii politice spre guvern".

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că se vorbeşte mult despre unificarea dreptei, însă vorbesc tocmai cei care "au fărâmiţat-o".

"Se vorbeşte, şi se vorbeşte, şi se vorbeşte de reunificarea dreptei. E un paradox. Vorbesc tocmai cei care au fărâmiţat-o. Noi nu vorbim de reunificarea dreptei, noi o facem. Ştiţi cum? Luptând cu Victor Ponta. Vrem o unificare a dreptei, subliniez, vrem o unificare a dreptei care să fie călită în lupta cu Victor Ponta, nu în lupta cu PDL. Îl chem şi eu pe Cristian Preda să ni se alăture în lupta cu Ponta, nu cu Blaga. Ponta este inamicul nostru. Dacă vrem unificarea dreptei trebuie să împiedicăm noul regim PSD care se pregăteşte în subterane să se instaureze pentru mulţi ani aşa cum a făcut regimul Iliescu şi Năstase", a declarat Cătălin Predoiu.

Acesta a precizat că lupta cu Victor Ponta şi PSD ar trebui să fie "primul pilon al unificării", iar al doilea, ar trebui să fie un proiect comun pentru România: "creştere economică, locuri de muncă, toleranţă zero pentru corupţie".

Predoiu le-a cerut liderilor politici care vorbesc despre unificarea dreptei să "îndrepte ţeava puştii politice spre guvern".

"Ne bucură că sunt şi alţii care vor să ne urmeze, dar să-şi facă propria reorganizare şi să îndrepte ţeava puştii politice către guvern, nu să tragă în spatele nostru", a mai spus Predoiu.

Cătălin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei şi Dragoş David, dar şi alţi lideri ai PDL au participat, sâmbătă, la lansarea în judeţul Sibiu a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Predoiu: Ponta nu a condamnat acţiunile lui Putin pentru că PSD are în ADN-ul politic totalitarismul

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că actuala putere "nu tolerează opoziţia, pentru că vrea tot" iar "PSD are în ADN-ul politic totalitarismul" şi de aceea Victor Ponta nu a condamnat acţiunile lui Vladimir Putin din Crimeea.

"Avem în faţă o putere care nu tolerează opoziţia, o putere care vrea tot. Victor Ponta vrea să dea ceasul istoriei înapoi ca să poată stăpâni cu echipa lui toată România, în interesul propriilor buzunare. Această putere a PSD are în ADN-ul politic totalitarismul, de aceea Ponta nu l-a criticat nicio clipă pe domnul Putin când a intrat în Crimeea. Nu veţi găsi nicio declaraţie de critică, de condamnare", a declarat Predoiu, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea cadidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Predoiu a susţinut că Victor Ponta "a stat şi s-a uitat cum o ţară este ruptă în bucăţi, exact aşa cum România a fost ruptă în bucăţi de acelaşi mare vecin".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite