Predoiu: Legea defăimării denotă o mentalitate de tip mafiot şi ignoranţa lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că Legea defăimării denotă ''o mentalitate de tip mafiot'' şi ''o totală ignoranţă'' din partea lui Liviu Dragnea, afirmând că în Codul Civil sunt deja prevederi care protejează demnitatea, imaginea şi viaţa privată.

''Proiectul de lege Dragnea denotă o mentalitate de tip mafiot, urmăreşte să introducă în societate tăcerea care s-a instalat de ani de zile în Teleorman, sub conducerea aceluiaşi domn, Dragnea. Nu putem funcţiona după legea Omertei, legea tăcerii folosită între mafioţi şi impusă comunităţilor în care mafioţii îşi defăşoară afacerile. Această societate nu mai poate fi oprită din a-şi exprima puncte de vedere, opinii, de la a critica'', a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a afirmat că Legea defăimării denotă şi o ''totală ignoranţă'' din partea lui Liviu Dragnea.

''În plus, denotă o ignoranţă totală din partea domnului Dragnea, pentru că avem în Codul Civil un capitol, un titlu care protejează demnitatea, imaginea, viaţa privată, prin mijloace extrem de moderne. Este un titlu care a avut ca model Codul Civil elveţian. Nu este nevoie de o astfel de lege. În plus, ea arată o mentalitate de tip mafiot, totalitar'', a spus Predoiu.

''Este de neacceptat (o astfel de lege-n.r) şi, evident, o vom ataca la CCR. Sunt nenumărate motive de neconstituţionalitate, încalcă libertăţi fundamentale, de exprimare, de informare, libertarea presei. Este o mostră de politică expirată'', a conchis liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite