Predoiu: Nu mă preocupă funcţia de premier, obiectivul meu este să contribui la programul de guvernare al PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că nu îl preocupă funcţia de premier, arătând că obiectivul său este să contribuie, alături de colegi, la redactarea unui program de guvernare realist al partidului şi spunând despre PSD că nu are nicio persoană care să poată exercita această funcţie, din motive care ţin de onorabilitate, de aplicarea legii penale şi de expertiză.

”Nu există o astfel de discuţie, în acest moment, în partid. Cu toţii ne concentrăm pe finalizarea programului de guvernare”, a spus Cătălin Predoiu, întrebat dacă el mai este o variantă de prim-ministru din partea PNL, la alegerile parlamentare.

Predoiu a mai afirmat că PSD nu are, în acest moment, un program de guvernare, iar reprezentanţii partidului vorbesc despre realizările guvernării Ponta.

”Ceea ce mă întrebaţi dumneavoastră nu mă preocupă”, a mai comentat prim-vicepreşedintele PNL, afirmând că obiectivul său este să contribuie, alături de colegi, la redactarea unui program de guvernare realist.

”Nu am alte ambiţii şi proiecte în acest moment”, a mai spus Cătălin Predoiu.

El a mai spus că PNL dispune de mai multe persoane care au expertiza să ocupe această funcţie. ”Lucrăm în echipă, nu suntem nici tripletă, nici duet, nici altceva”, a spus Predoiu.

Potrivit lui Predoiu, PSD nu are nicio persoană care să poată exercita această funcţie, din motive care ţin de onorabilitate, de aplicarea legii penale şi de expertiză.

”La ora aceasta, PSD este incapabil să dea ţării un premier, un program de guvernare, cu alt scop decât acela de a face scăpaţi corupţii. Acesta este obiectivul PSD, al ALDE, să facă scăpaţi corupţii”, a subliniat Predoiu.

Întrebat dacă Emil Boc ar putea fi o variantă de premier PNL, Cătălin Predoiu a spus că acesta nu îşi mai doreşte acest post.

”Orice nume din managementul partidului îşi poate asuma această funcţie”, a mai declarat Predoiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite