Politică

articolul anterior articolul urmator

Prefectul judeţului Giurgiu, demis după solicitarea ministrului de Interne, a fost numit inspector în Guvern

3
13 Jan 2017 16:18:53
Autor: News.ro
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Fostul prefect al judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea, a fost mutat în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului ca urmare a schimbării sale din funcţia de prefect, prin ordin al premierului Sorin Grindeanu. Niculcea a fost demis de la prefectură în urma nemulţumirilor exprimate de ministrul de Interne, Carmen Dan.

Numirea în funcţia de inspector guvernamental vine ca urmare a faptului că Niculcea este înalt funcţionar public, iar legea spune că aceştia, în momentul încheierii unui mandat, trebuie mutaţi în altă funcţie. El ocupă, cel mai probabil, postul lăsat liber de Nicolae Drăghiea, care a fost mutat, joi, de Guvern, în funcţia de prefect al judeţului Mehedinţi.

Deciziile au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

Premierul Sorin Grindeanu i-a demis, joi, pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea şi pe cel al judeţului Prahova, Daniel Grigoraş.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sâmbăta trecută premierului Sorin Grindeanu să îl demită pe prefectul judeţului Giurgiu, Zorinel Niculcea, după ce l-a căutat la telefon timp de trei ore şi acesta "a fost de negăsit".

În replică Niculcea a spus că nu a răspuns la apelurile primite de la ministrul de Interne deoarece nu a fost sunat pe telefonul de serviciu, ci pe unul pe care nu îl foloseşte în mod ”uzual”, având acel număr din perioada în care era prefect al judeţului Teleorman.

Noul prefect de Giurgiu este Nina-Carmen Crişu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Radu Alexe
13.01.2017, 17:23:18

Exact ca in timpul comunismului procedeaza Grindeanu & gasca , rotatia cadrelor se numea ! Greseai , partidul te mangaia parinteste pe cap si iti oferea alt post caldut ... Asta-i neocomunism de ciocoi !

+2 (2 voturi)
Iosiv Varga
13.01.2017, 18:14:31

PSD asa roteste cadrele ca si ..PCR!!! Acum are unb loc caldut unde poate sta linistirt,nu trebuie sa mai faca nimic! Vorba din popor :pana-i PSD in floare nici in .ur nu-l doare!,si din acestea sunt cu miile!!!! D=le RADU AL;EXE ,ai pus punctul pe esential:scurt si la obiect:se restaureaza SOCIETATEA SOCIALISTA MULTILATERAL ...CORUPTA!

+3 (3 voturi)
otto willy
13.01.2017, 22:12:05

De rasul curcilor!!

+1 (1 vot)
Modifică Setările