Premierul Ciucă cere anchetă rapidă în cazul accidentului mortal cu o autospecială a Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiei adolescentei care a decedat după ce a fost lovită de o autospecială a Poliţiei. Şeful Executivului a informat că a discutat cu ministrul Sănătăţii pentru a se asigura de îngrijirea celei de-a doua victime şi a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă cu privire la modul în care s-a produs accidentul în care cele două fetiţe au fost lovite pe trecerea de pietoni de maşina Poliţiei.

„Am aflat cu tristeţe despre tragicul accident rutier în care o fetiţă şi-a pierdut viaţa, astăzi, în Bucureşti, după ce a fost lovită de o maşină a Poliţiei”, a transmis premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului. 

Premierul a completat că este „consternat de moartea violentă a copilei” şi a transmis condoleanţe familieie îndoliate. 

„Am vorbit cu ministrul Sănătăţii şi am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiţii, a celei de a doua fetiţe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol. I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetăţenii şi să se asigure de respectarea legii”, a mai informat şeful Executivului. 

O autospecială a Poliţiei a accidentat grav astăzi două fetiţe aflate pe o trecere de pietoni din sectorul 1 al Capitalei. Una dintre victime, în vârstă de 13 ani, a decedat în drum spre spital. Cealaltă a fost internată în stare gravă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite