Politică

articolul anterior articolul urmator

Premierul Florin Cîţu, la maratonul de vaccinare de la Sala Palatului: „Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare”

1
7 May 2021 18:21:34
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României

Florin Cîţu a ajuns, vineri, la Sala Palatului, unde are loc maratonul de vaccinare. Premierul a transmis că prin organizarea unor astfel de evenimente va putea fi posibilă revenirea la normalitate cât mai curând. Acesta a mai subliniat că începând de astăzi va fi posibilă vaccinarea fără programare. „Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi", a afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a felicitat organizatorii maratonului de vaccinare de la Sala Palatului pentru „organizare exemplară”. El a mai subliniat că pentru a reveni la viaţa pe care o aveam înainte de pandemie este necesară vaccinarea.

„Ce am văzut aici astăzi, un eveniment care arată organizare exemplară. Organizatorii trebuie felicitaţi. Este un efort important. Dar mult mai important este că, începând de astăzi, în România vă puteţi vaccina fără programare. Acesta este efortul pe care am vrut să îl facem din partea Guvernului: să avem dozele necesare pentru toţi românii care vor să se vaccineze fără să stea la coadă. Cu cât ne vaccinăm mai repede, cu atât putem reveni la viaţa pe care o aveam înainte de pandemie. Acest centru va fi deschis până luni. Vă încurajez pe toţi să veniţi să vă vaccinaţi. Este important ce se întâmplă astăzi la Bucureşti. Şi în spitalele militare se vaccinează non-stop. Vor mai urma astfel de evenimente şi voi fi şi eu acolo să susţin.

 Doar prin astfel de evenimente putem să vorbim despre un pas important, începând cu 1 iunie, în revenirea la normalitate. Nu va fi o revenire totală, dar va fi un pas important. Deciziile pe care le vom anunţa în curând vor arăta că România este pe drumul cel bun şi este mai aproape de normalitate”, a transmis premierul Florin Cîţu vineri, după vizitarea centrului de vaccinare organizat la Sala Palatului, în contextul „Maratonului de vaccinare”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

= aceeaşi mizerie
7.05.2021, 21:03:15

Că cîțu e, așa... mai vai de el, se vede "din orice unghi"... Curge frustrarea din el, din cauza mediocrității de care e conștient, și face tot posibilul s-o ascundă... Numai o persoană cu intelect/discernământ limitat poate considera ca "favoare" injectarea de zeme chimice experimentale populației....

-10 (10 voturi)
Modifică Setările