Politică

articolul anterior articolul urmator

Premierul, huiduit de câţiva protestatari  la sediul PNL: „Mincinoşilor! Fără dictatură”

3
16 Jul 2020 12:07:40
Autor: Dan Anghel
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit de câţiva protestatari la conferinţa de presă organizată în curtea sediului PNL din Capitală. ”Mincinoşii”,  ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură” au strigat cele 15 persoane prezente în Modrogan. Liberalii au mai stabilit azi câţiva candidaţi la alegerile locale din luna septembrie.

Întrebat în ce stadiu sunt discuţiile cu USR-PLUS pentru o alianţă în Bucureşti, premierul Ludovic Orban a răspuns: ”Am amânat decizia pe Bucureşti, cu excepţia lui Nicuşor Dan. Avem disucţii cu PMP şi cu USR-PLUS. Candidaturile se depun până pe data de 18 august. Încă mai avem timp”.

Guvernul a adoptat, miercuri seară, hotărârea privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu 17 iulie, după ce reprezentanţii Executivului anunţaseră că nu vor fi noi restricţii, dar nici noi măsuri de relaxare. Astfel, rămâne obligatorie purtarea măştii în spaţiile închise, magazine, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, dar se menţin şi restricţiile privind restaurantele în spaţii închise, organizarea de mitinguri şi unele evenimente.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Edmond Wolf
16.07.2020, 12:26:58

Om fără noroc. O dată a ieșit și el cu masca pusă ca să ne arate că e periculos coronavirusul și chiar atunci l-au huiduit. Ce nerecunoscători cei cărora gândirea futuristă a lui Șică și geniul său medicinist.

0 (4 voturi)
Ovidiu Olariu
16.07.2020, 14:09:21

Hai sa incercām sā fim cat mai la obiect si cat mai concreti cu putintā ! Niste indivizi l-au huiduit pe premierul Orban ! Dupa unii, huiduitorii vor fi fiind, probabil, niste oameni de bine, interesati, la modul sincer, de ce se mai intâmplā pe meleagurile patriei. Si, calauziti de cele mai bune intentii, si-au spus si ei parerea, asa cum au stiut, despre ceea ce se petrece in tarā. Āstia, "unii", fac parte din aceeasi categorie umanā cu huiduitorii bine intentionati ! Dupā altii, de exemplu dupā locatarii din Modrogan, huduitorii sunt, in mod sigur, niste golani, niste vagabonzi, niste terchea, berchea, niste coate goale, matze fripte, adunati de prin cele mai jegoase maidane ale patriei, pe care, asa cum se stie si cum se spune, pe drept cuvant, le gestioneazā cu mult succes, de peste 30 de ani, PSD-ul. La urma urmei, ce cāutau, totusi, indivizii respectivi la sediul PNL din Modrogan ? Cum au venit ei acolo si, daca nu au venit, uite, asa, ca din intamplare, cine mama dracului i-a trimis acolo ? Cā, vezi bine, asa se intâmplā, mai dintotdeauna, in politichia romaneascā ! Este plin, peste tot, numai de oameni de bine, de voluntari, pe care nu-i manipuleazā nimeni, care vin de capul lor ! Dar, in pofida acestei situatii, nu avem nici un motiv temeinic sā ne mirām. De ce nu s-ar petrece asa lucrurile, pe stradā, din moment ce asemenea intâmplāri au loc chiar in Parlamentul Romaniei ? Existā atati oameni de bine in Parlament, care se comportā la fel ! Dacā pentru multi, din "alesii" patriei noastre, notiunile de golan, de badaran si de derbedei politici li se potrivesc ca o mānusā, atunci despre huiduitorii strazilor, fie ei golani sau altceva, mai, mai, ca nu am mai avea prea multe de spus !

+1 (1 vot)
TIBI
16.07.2020, 12:38:05

loaza astă pune masca de ochii lumii altfel își pune p. în gură el și curcan

0 (4 voturi)