Premierul Ludovic Orban prezintă miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, Planul naţional de investiţii şi de relansare economică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban prezintă miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, Planul naţional de investiţii şi de relansare economică.Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

”Prezentarea programului economic va fi meircuri, alături de preşedintele României, cu care am colaborat foarte apropiat”, a anunţat, luni, premierul Ludovic Orban.

El a mai precizat că, după prezentarea măsurilor gândite, vor fi adoptate şi actele normative necesare.

”După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca, în maxim o lună de zile, să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program”, a mai subliniat premierul.

În 4 iunie, Ludovic Orban a cerut ministerelor să lucreze pentru definitivarea actelor normative din pachetul de relansare economică.

În 1 iunie, Orban anunţa că Guvernul pregăteşte un plan de relansare a economiei, spunând că ar putea majora de la 15 la 20 de miliarde de lei plafonul de garantare pentru programul IMM Invest, dar şi că ia în calcul crearea unui fond de investiţii deţinut "în primă fază” de statul român, dar şi în susţinerea investiţiilor greenfield.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite