VIDEO Preşedintele Traian Băsescu, declaraţii de pe snowmobil, din Predeal: „Grijile sunt la Guvern. Eu nu mai am griji“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu se relaxeaxă în staţiunea Predeal Foto Captură RTV
Traian Băsescu se relaxeaxă în staţiunea Predeal Foto Captură RTV

Preşedintele României Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, se află de două zile în staţiunea Predeal, unde îşi vor petrece Sărbătorile de Iarnă. În această după-amiază, înainte de a ieşi la o plimbare cu snowmobilul, şeful statului a declarat că nu mai are nicio grijă, deoarece toate grijile sunt concentrate la Guvern.

„Grijile sunt la Guvern. Eu nu mai am griji. (..) Dacă analizăm progamul de guvernare, va fi un an formidabil. Din punct de vedere politic, e un an care nu ne poate pune probleme, pentru că avem un Parlament cu o majoritate uriaşă şi un Guvern cu o susţinere parlamentară şi populară extrem de ridicată ceea ce îi va permite să realizeze programul de guvernare“, a declarat şeful statului.

Traian Băsescu a mai spus că realizarea de către Guvern a promisiunilor din programul de guvernare va fi şi o satisfacţie a sa.

„Ar fi, dacă vreţi, şi o satisfacţie a mea. Ce nu s-a putut face datorită conjuncturii cu guverne care au fost din partea Dreptei, sper aşa cum s-a angajat şi premierul şi Crin Antonescu şi majoritatea parlamentară, sper ca ceea ce ei au promis să poată face, pentru că românii vor fi fericiţi odată cu îndeplinirea a ceea ce au promis“, a mai precizat şeful statului.

Traian Băsescu le-a transmis românilor să se distreze, pentru că viaţa nu trebuie petrecută numai în certuri şi tensiuni.„Să aibă pace în familii, bucurie şi speranţă. Până la urmă viaţa nu e numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri, viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă“, a mai afirmat şeful statului, potrivit rtv.net.

Întrebat ce cadou aşteaptă de Crăciun, Băsescu a răspuns că îşi poate dori orice: „Ştiu eu, multe aştept, depinde ce mi se dă. (...) Îmi pot dori orice, aşa nu pot să spun că-mi lipsesc şosetele sau pijamalele, dar s-ar putea să primesc o pijama şi o pereche de şosete", a răspuns preşedintele râzând.

În ceea ce priveşte eventuale surprize de Crăciun la care ar recurge, el a precizat că doar Moş Crăciun face surprize. „Surprize face Moş Crăciun, iar Guvernul poate fi un Moş Crăciun, să facă surprize plăcute, daruri“, a conchis şeful statului.

Familia prezidenţială este cazată la vila de protocol din această staţiune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite