Politică

articolul anterior articolul urmator

Pretenţiile lui Barroso: să promoveze reformele în interesul României, cooperând cu Ponta şi Băsescu

6
14 Dec 2012 20:55:08
Autor: Mediafax
Jose Manuel Barroso doreşte să promoveze, pe viitor, reformele în interesul României. FOTO: Adevărul
Jose Manuel Barroso doreşte să promoveze, pe viitor, reformele în interesul României. FOTO: Adevărul

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aşteaptă să colaboreze cu prim-ministrul Victor Ponta şi cu preşedintele Traian Băsescu în anii plini de provocări care urmează, pentru a promova reformele necesare în interesul României şi al Europei, se arată într-o declaraţie transmisă vineri de CE.

Potrivit declaraţiei preşedintelui CE după publicarea rezultatelor oficiale ale alegerilor din România, Jose Manuel Barroso îl felicită pe Victor Ponta pentru victoria sa şi a coaliţiei USL în alegeri. "Poporul român a făcut o alegere clară, într-un mod democratic", se menţionează în declaraţia dată publicităţii de Comisia Europeană.

Potrivit sursei citate, preşedintele Barroso aşteaptă să colaboreze cu prim-ministrul Victor Ponta şi cu preşedintele Băsescu în anii plini de provocări care urmează, pentru a promova reformele necesare în interesul României şi al Europei.

De asemenea, preşedintele CE salută angajamentul tuturor actorilor politici din România pentru consolidarea statului de drept şi respectarea echilibrului democratic instituţional.

Procesele- erbale privind rezultatele alegerilor parlamentare din 9 decembrie au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Corneliu Todireanu
14.12.2012, 21:17:34

Deci e batut in cuie...Ponta va fi totusi desemnat PM.

-2 (2 voturi)
unU
14.12.2012, 21:33:38

Basescu se ploconeste in Consiliul Europei ca sa fie aparat de valul PSD, ce matura tot. Proverbul romanesc "frica pazeste pepenii" e plin de miez, se pare. Ce era si ce a ajuns "marele barbat", Basescu !...

0 (4 voturi)
Corneliu Todireanu
14.12.2012, 22:28:11

Banuiesc ca ai si exemple de plocon, nu?? Cer prea mult sa mi le spui si mie?

0 (2 voturi)
unU
14.12.2012, 22:55:59

Doar faptul ca cere incuvintarea si apararea liderilor europeni, e in defavoarea mandirei lui si a mandriei romanilor, stimate basist ! Umilinta cu care cerseste mila e lipsita de orice demnitate. Dar ce sa-i ceri unui individ a carui morala nu trece de tocul propriului pantof ?!

0 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
14.12.2012, 23:17:22

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările