Politică

articolul anterior articolul urmator

Previziuni negative: Anul restauraţiei PSD-iste

56
3 Jan 2018 15:10:33
Doru Pop

Ce va aduce anul 2018? Toate creaturile monstruoase care stăteau închise în dulapul cu schelete al PSD vor ieşi la iveală. Cufărul cu schelete al restauraţiei totale se va deschide larg şi vor ieşi la iveală toate ideile sinistre din cosciugul partidului de guvernământ.

Pentru că PSD este locul unde zac în devălmăşie osemintele tuturor cadavrelor odioase care timp de 25 de ani au pus bazele degradării României contemporane, anul 2018 va marca ieşirea la suprafaţă a tuturor zombi-ilor puterii Dragnea-Tăriceanu. Aşa cum remarca însuşi marele lider al PSD, există o mare asemănare între trăsăturile partidului pe care îl ocârmuieşte şi imaginea din „Piraţii din Caraibe”, unde morţii vii bântuie imaginaţia şi lumea oamenilor normali.

Vom asista în 2018 la o ieşire din raclă a tuturor monştrilor acestui partid al stafiilor ideologice, care seamănă astăzi tot mai mult cu o cutie a cadavrelor ideilor politice.

Prin urmare devine evident cum 2018 va marca victoria totală a PSD asupra Justiţiei şi impunerea restauraţiei complete în zona legilor penale, proces menit să dezincrimineze activităţile politicienilor în zona intereselor economice. Momentul culminant al acestei preluări a puterii asupra componentei judecătoreşti a statului va fi reprezentat de debarcarea Laurei Codruţa Kovesi. Desigur, abia atunci Mazăre de Madagascar se va întoarce pe un jet-ski alb pe ţărmurile patriei spoliate.

În 2018 va continua lupta inegală dintre PSD şi opoziţia debilă din România, incapabilă să ofere o alternativă reală la proiectul restauraţiei pesediste. Preşedintele Iohannis va rămâne izolat în turnul său de fildeş, iar puterea străzii va fi în continuare ignorată de către pachidermul suprem care este partidul de guvernământ. Vom asista la marşuri, manifestaţii şi proteste întâmpinate de aceeaşi ureche şută a Marelui Partid al Şobolanilor Surzi şi Orbi.

Un alt eveniment care va reverbera negativ va fi organizarea referendumului pentru familia tradiţională. Votat favorabil de către o majoritate covârşitoare, cu cel puţin 90 la sută „pentru”, acest efort plebiscitar va marca punctul de turnură în transformarea societăţii româneşti într-o formă de tradiţionalism ortodoxist, cu accente autoritariste de tip putinian.

În 2018 se vor accentua tonurile naţionaliste, anti-multinaţionale şi izolaţioniste ale PSD. Strigoiul strigătului „nu ne vindem ţara” îşi va amplifica manifestările şi vom asista la transformarea tot mai agresivă a discursului public împotriva străinilor, împotriva globalizării şi împotriva pericolului şoroşist.

De aceea va continua exodul cel mai bine pregătiţi cetăţeni ai României, zecile de mii de medici, ingineri şi specialişti dezamăgiţi de întoarcerea ţării lor în bezna anilor 90 se vor grăbi să plece din republica întoarsă cu fundul în sus de către incompetenta guvernare. Sistemul medical va continua să se degradeze, iar serviciile publice vor continua să fie de proastă calitate.

Nici în 2018 nu vom avea tronsoane de autostradă reale, nu vor fi depăşite nici în acest an recordurile negative din 2017, când nu am fost în stare să realizăm mai nimic în zona infrastructurii rutiere. Drumurile vor fi la fel de proaste şi transporturile din România vor fi tot aşa de precare.

Nu ne aşteaptă nimic bun nici în zona educaţiei, învăţământul superior din România va rămâne în urmă, subfinanţarea şi incapacitatea de a oferi o viziune pentru viitorul inteligenţei în această ţară fiind în continuare jaloanele negative ale incompetenţei ministerelor. Copiii noştri vor fi în continuare cei mai agramaţi şi mai puţin capabili să înţeleagă ceea ce învaţă, iar cadrele didactice vor continua să fie una dintre cele mai defavorizate componente ale infrastructurii statului român.

2018 va fi un an sumbru, în care vom asista la eşecul statului român ca nişte martori neputincioşi, orbiţi de festivităţile jalnice ale Centenarului Marii Uniri. În spatele paradelor şi a focurilor de artificii va sta aceeaşi realitate dezolantă a dezbinării noastre de-a lungul faliilor sărăciei, ignoranţei şi incompetenţei.

Vom fi în continuare „campionii” Europei la subdezvoltare şi vom rămâne victimele lipsei de bun simţ.

2018 va aduce peste tot victoria stafiilor trecutului nostru naţionalist şi autarhic, va face loc tuturor nălucirilor nepricepuţilor care s-au făcut stăpâni pe această ţară. Ectoplasemele lor greţoase se vor întrupa în toate instituţiile publice şi vor face din România o fantasmă translucidă a prostiei generalizate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

56 Comentarii

Radu Mircea
3.01.2018, 16:06:42

# Lasa ca le dam cu usturoi moroilor ce scot capu' din '' Cufarul omului mort '' . Are Chira socoteala , in curind pe fuhrer il vor debarca chiar tovarasii lui de lupta , satui sa tot asculte de un hot care-i face de rusine fiindca s-a lasat prins cu un ciubuc amarit de nici 200.000 de coco , nasimtitu' dreacu' ca ne strica firma . Parca vad ca va fi surpriza surprizelor , Bombonel reabilitat , resapat , reincarcat , reinventat , calare pe calu' alb a victoriei va prelua cirma corabiei PSD-iste . Asta da hot !!!

+11 (11 voturi)
IonIon Codreanu
3.01.2018, 17:40:27

”va continua lupta inegală dintre PSD şi opoziţia debilă din România, incapabilă să ofere o alternativă reală la proiectul restauraţiei pesediste. Preşedintele Iohannis va rămâne izolat în turnul său de fildeş, iar puterea străzii va fi în continuare ignorată de către pachidermul suprem care este partidul de guvernământ. Vom asista la marşuri, manifestaţii şi proteste întâmpinate de aceeaşi ureche şută a Marelui Partid al Şobolanilor Surzi şi Orbi.” Opoziția ”debilă” oferă alternative, dar cine să le dea atenție?! Cei care înjură PSD-ul, dar votează cu el?! Președintele ce să facă, dacă respectă CONSTITUȚIA. Nu poate fi SINGUR un salvator, este idiot să așteptă UN salvator care să facă TOTUL în locul nostru Protestele vor fi ignorate, atâta vreme cât nu sunt făcute de milioane, ca să SPERIE partidele dela putere! Faptul că protestele nu sunt MASIVE arată că majorității îi place cum este. Un detaliu este esențial: PSD promite impunitate pentru hoție. Iar majoritatea românilor tremură atunci când află că hoții vor fi condamnați. E aceea susțin PSD!

+4 (6 voturi)
Ramona Georgescu
3.01.2018, 17:48:56

Asta cu " transformarea societăţii româneşti într-o formă de tradiţionalism ortodoxist, cu accente autoritariste de tip putinian." merita toti banii.Din aceasta formulare intelegem ca la ora actuala nu exista in Romania o forma de traditionalism ortodox.Si mai intelegem ca populatia - in majoritatea ei - asa cum bine zice autorul "..cu cel puţin 90 la sută .." va vota pentru o societate traditionala ortodoxa cu accente autoritariste de tip putinian.

-7 (13 voturi)
Vanatorul/d.c.
3.01.2018, 17:53:15

Lasa dom'le, ca nu-i dracu asa de negru..! Romanu-i fâsneț..! Ii pica fixa la țanc. Asa ca, niscaiva miscari de strada, Tudose demisioneaza, Dragnea pleca in brazilia, cineva de la Bruschel ii da un comisar dizabilitatului de la Cotroceni ca sa-l faca premierul unui guvern de tehnocreți si, uite asa, o mai ducem de bine de rau pana la alegerile parlamentare viitoare pe care mafia PSD le va castiga, daca avem noroc, cu 86,57%..! Daca avem ghinion, castiga cu 99, 98%. Deci nu trebuie sa dramatizam..! Viitor de aur tara asta are, cat e Klovnis Iohannescu prezidentul ei imperial. Aleluia, Aloha si Auf Wiedersehen la neamurile plecate deja in Occident..!

-5 (13 voturi)
CEZAR MIHAI
3.01.2018, 18:11:11

Ce repede s-au activat postacii bolsevici, ramai cu gura cascata doar citind aberatiile lor. Nu va faceti griji stimabililor, tot la puscarie ajung infractorii, chiar daca incearca sa scape prin Madagascar.

+9 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (56)

Modifică Setările