Politică

articolul anterior

Prezidenţialele, un joc în trei: Iohannis, Barna şi Dăncilă

53
14 Aug 2019 10:21:32
Daniel Gorgonaru

53 Comentarii

herr v.6.01
14.08.2019, 10:34:48

"la ultimele trei alegeri prezidenţiale (2004, 2009, 2014), favoritul din primul tur a pierdut alegerile." Observatie la observatie. Favoritul era pesedist.

+8 (18 voturi)
herr v.6.01
14.08.2019, 10:51:23

Corectie la observatie. Care era situatia in 20009 in ceea ce priveste favoritul din primul tur : Basescu 32.44%, Geoana 31.15 %. Tur desfasurat concomitent cu celebrul referendum al lui Basescu.

+1 (9 voturi)
Lucifer
14.08.2019, 10:37:52

Pe Barna scoateţi-l din ecuaţie, este prea mic pentru un război aşa de mare. Nici nu rezistă până în noiembrie, îl mănâncă ai lui cu Cioloş în frunte. Nu mai generalizaţi rezultatele de la europrlamentare, acolo a fost una, prezidenţialele sunt altceva. Rămân de bază Iohannis şi ţaţa Veorica.

-4 (20 voturi)
Vanatorul/d.c.
14.08.2019, 11:17:29

(Motto: Nimeni nu-i infailibil..! Toti se se mai inseala uneori, cu atat mai mult atunci cand sunt bombardati cu ”facaturi” securistice de catre propagande..! Insa la oamenii inteligenti minciuna , ”facaturile” propagandelor”, nu tin mult..Iar in plus, barbatii adevarati au suficienta demnitate si tarie de caracter pentru a-si recunoste greselile si pentru a le INDREPTA. Sigur ca da, asta fac doar oamenii puternici, cinstiti si inteligenti..! Numai imbecilii sadea, babuinizatii si troli lichelelor din politica persista in greseala..!:) Ii recunoasteti lesne pe forum..! Sunt limbăii celor doua mafii, pesedista si iohannista..! Nulitati ca forumisti, nulitati si in viata reala..!:)) Romani, nu va mai lasati prostiti si mintiti de propagandistii celor doua mafii nationale, PSD si PNL..! Nu mai votati niciunde, nicicand candidatii duetului hegemonic mafiot PSD+PNL, care, in cei 29 de ani de postdecembrism, v-a jefuit si batjocorit ori de cate ori ei, mafiotii pesedisti si penelisti, au guvernat si legiferat impreuna, sau separat..! Romani, nu mai trebuie sa votati ”raul cel mai mic”..! Acum puteti vota ”binele”..! Faceti-o..! Votati ”binele” pentru țară, pentru voi, pentru copiii vostri..! SUSTINETI SI VOTATI Alianta 2020 si candidatii ei..! Stiu ca la fel ca si mine, o perioada ati crezut in minciunile propagandei iohanniste-securistice, care ii prezenta si continua sa-i pezinte pe liderii Aliantei 2020 ca fiind la fel de ”penali” ca insusi escrocul imobiliar cu 17 dosare ”clasate”, marioneta cu ”cap de neamț si sentimente antiromanesti, care a fost plantata sa faca figuratie la Cotroceni..! Toate insa s-au dovedit calomnii fabricate in laboratoarele Noii Securitati, aripa iohannist-liberala, pentru ca, in mod evident, adevaratul pericol pentru Iohannis si mafiotii PNL il reprezinta cei de la Alianta 2020, care au reusit sa ”fure” din votanii cinstiti ai PNL si sa spulbere la urne cele doua mafii nationale (PSD si PNL) in Diaspora si in cele mai inteligente judete si localitati din tara..! La bulau cu ..gunoaiele politico-infractionale ale celor doua mafii nationale PSD si PNL cocotate in cele mai importante functii in statul roman..! Romani, votand candidatii Aliantei 2020, votati o Romanie noua, prospera, cu adevarat europeana in mentalitate si comportament, o Romanie condusa de oameni noi si tineri proveniti din sistemul privat al economiei si nu din mafia transpartinica pe care o reprezinta si-i apara privilegiile nesimtite ”alesi” bugetari precum Klaus Iohanis sau alti escroci imbogatiti din eterna postura de ”simbriasi” ai statului..! Votati Dan Barna si Alianța 2020 si bagati-i in doliu pe mafiotii PSD si PNL..!

-9 (15 voturi)
herr v.6.01
14.08.2019, 11:25:07

Analiza strategiei adoptate de candidatul Barna mi se pare superficiala. Un Barna ajuns in turul decisiv trebuie sa rezolve problema sprijinului din partea alegatorilor perdanti, in care majoritatea vor fi pesedisti. Ori acestia se uita exact la posturile blamate de autor. Deci in saptamana decisiva, Barna va trebui sa-i curteze serios pe alegatorii rosii. Si nici nu vad o problema in asta. Daca Barna vrea sa devina presedintele tuturor romanilor.

0 (10 voturi)