Prima gafă a Guvernului din timpul preşedinţiei Consiliului UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatoarea Alina Gorghiu a publicat pe pagina de Facebook invitaţia primită de la Guvern pentru concertul care marchează debutul preşedinţiei României la Consiliului UE, în aceasta fiind solicitată confirmarea prezenţei până la 8 ianuarie 2018, nu 2019.

„Uite prostie! Primesc azi o invitaţie pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Preşedinţiei României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezenţa până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniştii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm preşedinţia rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezenţa la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitaţia cu doar o zi înainte“, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, senatoare PNL.  

Reprezentanta PNL susţine că sunt întrebări privind profesionalismul acestei preşedinţii. „Dilentatism? Lipsă de organizare? Sau pur şi simplu nepăsare? Dacă până şi la lansarea deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului EU dai cu bâta-n baltă, ce speranţe să mai avem că următoarele şase luni se vor desfăşura la standarde înalte de profesionalism!?“, s-a întrebat Gorghiu. 

Invitatie Dancila FOTO Alina Gorghiu

FOTO Alina Gorghiu / Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite