Prima reacţie din PNL după acuzele lui Vlad Voiculescu: Îşi exprimă frustrarea că a fost schimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu FOTO Facebook Dan Vilceanu
Dan Vîlceanu FOTO Facebook Dan Vilceanu

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a reacţionat după ce vineri dimineaţă, ministrul demis al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a lansat mai multe critici la adresa premierului Florin Cîţu. „Îşi exprimă frustrarea că a fost schimbat. L-ar ajuta mai mult dacă şi-ar face o analiză a acestui mandat”, a precizat Vîlceanu.

„Sunt declaraţii politice. Vlad Voiculescu este în opoziţie şi pot să înţeleg acest lucru - îşi exprimă frustrarea că a fost schimbat, dar cred că l-ar ajuta mult mai mult dacă şi-ar face o analiză a acestui mandat”, a declarat Dan Vîlcenau, la Digi24.

Liberalul afirmă că declaraţiile lui Voiculescu nu afectează funcţionarea coaliţiei de guvernare, iar USR PLUS va propune un nou ministru al Sănătăţii.

„Premierul Florin Cîţu a ţinut locul ministrului Sănătăţii în ultimele trei luni. Premierul Florin Cîţu a trebuit să aibă grija paturilor de ATI şi a faptului că acestea erau prea puţine şi nu exista nicio preocupare la nivelul Ministerului Sănătăţii să rezolve această problemă. Principala problemă în acest val trei pandemic a fost lipsa paturilor ATI. Premierul era cel care comunica în legătură cu toate scandalurile din ultima perioadă pegate de Foişor, de Balş şi aşa mai departe. Premierul a fost, practic, forţat să preia din responsabilităţile MS pentru că acolo nimeni nu se preocupa cu acest lucru”, a adougat Vîlceanu.

Ministrul demis al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri dimineaţă că încă de la preluarea mandatului i s-a pus beţe în roate. „Dacă vrei transparenţă trebuie să te temi”, a afirmat Voiculescu, criticându-l apoi pe premierul Florin Cîţu că a dorit să comunice cu ministerul Sănătăţii şi că „s-a transformat în primul epidemiolog al ţării”. Voiculescu a mai acuzat, fără să ofere probe, că numărul de morţi din cauza COVID-19 nu este cel real.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite