Prima reacţie a Elenei Băsescu după divorţul de Syda: Locuim deja separat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Băsescu, fiicea cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, şi Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, au pus punct căsniciei care a durat patru ani. Cei doi au divorţat la notar, EBA recunoscând că separarea a avut loc înainte de semnarea actelor.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect. Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu“, a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Elena Băsescu şi  Bogdan Ionescu, s-au căsătorit religios, în septembrie 2012, la Biserica Sfântul Spiridon Nou, din Bucureşti, petrecerea având loc la Palatul Snagov în prezenţa a 600 de invitaţi.

Printre invitaţii care au participat la nuntă au fost nume sonore din politică: Elena Udrea, Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, Cristian Boureanu, Adrian Papahagi şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand. Cei doi au împreună doi copii: pe Sofia, care s-a născut la fix un an de la nunta lor, şi pe Traian, care are un an şi şapte luni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite