Prima reacţie a lui Florin Roman după ce a fost ales şef interimar al Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Roman
Florin Roman

Florin Roman a declarat că alegerea sa ca şef interimar al Camerei Deputaţilor a avut loc din considerente administrative, nu politice. Liberalul a punctat faptul că, la rândul său, ar fi fost dispus so voteze pe Cristina Prună (USR) sau pe un coleg de la PSD, dacă era nevoie.

Întrebat cum se simte că a fost ales cu voturile unor „copii râzgâiaţi”, aşa cum i-a caracterizat pe cei din USR, Roman a precizat: „Aici am făcut o discuţie mai mult administrativă, nu politică. Indiferent, cine era, eu votam şi un alt coleg, oricare era propunerea”. 

Vicepreşedintele PNL a susţinut faptul că e posibil să fi votat şi el un PSD-ist, dacă era nevoie: „Aici m-aş fi gândit foarte serios, Dar dacă era necesar să fac asta, o făceam. Aş fi votat-o şi pe doamna Prună”. Întrebat când ar fi în regulă să fie declanşate procedurile pentru şefia cu puteri depline la Cameră, Roman a subliniat că mai întâi să existe o majoritate solidă în Parlament, apoi va ave aloc discuţia. 

Referitor la componenţa noului Guvern, liberalul a punctat faptul că unii dintre cei propuşi sunt în regulă, alţii nu au fost performanţi: „Sunt oameni care au avut rezultate, sunt oameni cre au dezamăgit. Din punctul meu de vedere se puteau nominalizări mai bune. Îl vedem acolo pe drulă, care mie mi-a plăcut ca activitate la Ministerul Transporturilor, dar şi Ioana Mihăilă, care mie nu mi-a plăcut deloc”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite