Politică

articolul anterior articolul urmator

Prima regulă a lui #muiepsd: despre #muiepsd nu vorbeşti

37
9 Aug 2018 09:48:30
Dan Ionescu

În aceste momente grele pentru PSD şi slugile sale, nu găsesc nimic mai potrivit decât să parafrazez aproximativ şi fără noimă din martirul cauzelor pierdute, Dan Puric. Despre #muiepsd nu se discută, #muiepsd este ca limba română, nu este nici facultativă, nici obligatorie. #muiepsd este.

Alina Mungiu Pippidi, Gabriel Liiceanu şi Ion Cristoiu nu au priceput nimic din #muiepsd, aşa că e necesară o explicaţie succintă. Îmi permit să o dau eu, pentru că am pregătirea necesară. Am crescut cu Beavis and Butthead, Seinfeld şi Familia Bundy. Îmi oferă o perspectivă completă asupra fenomenului, mă face un specialist, să nu aveţi niciun dubiu.
 
Alina Mungiu Pippidi poate sta liniştită. #muiepsd este o epidemie, este contagioasă, dar nu se transmite. Aşa că atunci când îţi freci coatele prin low-costuri, poţi să crezi că Dăncilă e o victimă. Ba chiar poate să îţi placă şi de Dragnea pentru că e mai dur şi are o mustaţă de personaj din Sandra Brown. Nu contează, #muiepsd nu este transmisibilă. Totuşi, există o soluţie pentru stimata doamnă. Data viitoare, după ce decolează avionul, vă ridicaţi în picioare şi urlaţi: „băi, săracilor, care aveţi maşini la mâna a doua, băi, securiştilor, băi, necitiţilor”. Sunt curios ce se va întâmpla. Rugaţi pe cineva de la servicii să filmeze momentul.
 
Dornic de nişte cicatrici eroice, domnul Liiceanu a zis să ne dea o explicaţie pentru #muiepsd. Acum că are dreptate sau nu nici nu mai contează. Diferenţa de vârstă dintre noi e suficientă cât să mă simt că mi-ar explica tata, tardiv şi inutil, care e treaba cu felaţia sau cu sexul, în general. Domnule Liiceanu, aşa ceva nu se face în România, la noi nu se vorbeşte despre sex în public. Vă rog, în ultimul ceas, nu mai vorbiţi despre #muiepsd, nu mai scrieţi nimic, vorbiţi şoptit, pe la colţuri, cu Pleşu şi cu Patapievici, dar nu în public. De câte ori o să rostiţi răspicat şi cu voce tare #muiepsd, de fiecare dată mai moare puţin din zâmbetul pe care ni-l produce #muiepsd.
 
Şi ajungem la Ion Cristoiu. Ah, câtă psihanaliză s-ar putea face cu Ion Cristoiu. Ah, ce caz de şcoală ar fi domnul Cristoiu cu viaţa lui colorată, cu lipsa de ruşine şi cu inhibiţiile sale sexuale. Ar merita să îi vezi dosarul doar că să râzi şi să îl compătimeşti. Dar să ne oprim la un singur aspect. Ion Cristoiu crede că #muiepsd este un slogan antifeminist. Hahahahahaha. Ah, domnule Cristoiu, cum trebuie să vă dea peste cap ura şi dispreţul oamenilor la adresa PSD cât să vă daţi de gol fără să vă daţi seama. Eraţi mai inhibat de felul dumneavoastră, poate vârsta, cine ştie. Aşadar, Ion Cristoiu crede că felaţia este ceva câh, că ea jigneşte femeia, că sexul oral este o agresiune şi o grosolănie. Hahahahahah. Feministul Cristoiu, cel care scria acum ceva ani despre Gabriela Adameşteanu că arată atât de rău că nu-i mai atrage „nici pe marinarii stătuţi câteva luni departe de ţărm“. Elev Ion Cristoiu, eşti praf, treci la tabla şi scrie de o mie de ori: cunilingus.
 
Revenind. Despre #muiepsd nu ar trebui discutat. Am putea râde tâmp ca Beavis sau Butthead când auzim #muiepsd. Am putea discuta şi teoretiza #muiepsd cu prietenii noştri la fel de nevrotici ca noi de ce e nevoie de #muiepsd şi dacă merită să #muiepsd. Dar nu în public. Am putea să bem o bere pe canapea în timp ce Ion Cristoiu se dezinhibă la Antena 3. Oricum. oricând, oriunde. Dar nu în public. Pentru că #muiepsd nu e al nostru. E al PSD şi trebuie să îi lăsaţi să îl primească aşa cum se cuvine.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

37 Comentarii

Vanatorul/d.c.
9.08.2018, 10:55:20

Si daca maine apar masini cu placute ”M**EPNL”, sau ”M**EKLAUS”, sau..etc, cum o dati la intors fara sa va umpleti de penibil..?:)) Uneori mi-e atat de jena de ce citesc pe paginile unor..bloggeri si jurnalisti deontologi (propagandisti 100%), incat consider ca nici n-ar merita sa le mai ..fac rating postand un comentariu..! Au uitat de esenta meseriei de jurnalist, au uitat de notiuni ca onoare, demnitate, liber arbitru, corectitudine; nu mai au nici un pic de respect pentru adevar si normalitate, si niciun pic de retinere in..opintirile lor propagandistice..! Au transfrmat publicatii quality in ..gazete de perete ale unor grupari de putere si interese de tip mafiot, fituici care mustesc de manipulare, minciuni si indemuri la ura si violente stradale..! Au..babuinizat complet mesajul si..peisajul jurnalistic, ba chiar au mers pana la ..isterizarea generalizata a acestora (vezi cazul cu..amploarea propagandistica data unei pornografii tampe si teribiliste de genul "M**EPSD" , si nu poti sa nu te intrebi ce s-ar fi intamplat daca ar f aparut inc-o masina placu?a ”M**PNL”, sau una cu ”M**EIOHA”), practic o alienare colectiva de dimensiuni nemaintalnite pe alte coclauri europene. Si toate astea pentru ce..? Ca sa apere interesele si manariile politico-mafiote ale celor doua tabere de politicieni nenorociti, care ocupa vremelnic cele mai inalte functii in stat, toti niste escroci si mincinosi ordinari, gargaragii ipocriti si fanfaroni pe care ii doare taman in dos de halul in care a ajuns tara sub ”conducerea lor geniala”, adica acolo unde-i doare si de lipsurile si problemele romanilor simpli si ”curati”, de-afara sau din tara..!

-23 (37 voturi)
popescu costel
9.08.2018, 15:07:44

Poate că o s-o dea la întors așa cum ai făcut tu Vânătorule după ce au trimis-o în judecată pe madam Udrea; tu te-ai metamorfozat, din omul admirabil care apăra justiția, statul de drept, parlamentul de 300, ai ajuns o biată slugă a infractorilor din parlament, un obsedat de Klaus I

+17 (23 voturi)
RB2016
9.08.2018, 15:43:35

Cum este un articol anti ciuma rosie hopa si Vantorovici, postacul pesede de sreviciu, platit sa nu credeti ca o face fara firifirei. El Vanatoroviev este un macator de c..t platit la psd/alde/udmer, adica de ciumei rosii. Iar cu sfertul lor de neuron si ala mucegait Vanatorvici si aia de il platesc (Dragnea, Tariceanu, Hunor si caierul psd) chiar cred ca tampeniile si muradariile deversate pe net de acest postac pesedist si de alti postaci ai ciumei rosii au alt efect decat sila, scarba si greata cat cuprinde ca asemenea specimene abjecte exista. Sa iti mai explica ceva mai postac psesdist pana una alta M..EPSD este "marca/eticheta/brandul" PSD si asa o sa ramana oricat ati bate voi campii pe net mancatori de c..t ai ciumei rosii. Tu ca si jegul ala de Badea de la Latrina 3 can bateti campii cu M..EPNL arat cat de proastanci nu numai ticalosi sunteti, asta este "inventia" romanului din Suedia oricat ati bate voi campii pe net. In fapt nu aratati decat cat de prostanci sunteti si ca nu va puteti abtine sa nu FURATI ideea altuia. Ma postac pesedeu sa iti fie calr nu pacalesti pe nimeni, pana si unii din spalati la creer dinaudienta Latrinei 3 au inceput sa priceapa asta.

+13 (17 voturi)
herr 7/03
9.08.2018, 13:25:03

µE/SD formula magica descoperita in Kiselef 10 pentru cresterea rapida a parului pubian la doamnele ostenite de varsta a treia ( nu ma refer numai la Dancila, Tariceanu si Tudorel )

+8 (16 voturi)
herr 7/03
9.08.2018, 13:56:29

Dan Ionescu Aceasta regula se poate exprima lapidar: PSD nu vorbi cu gura plina ! Este o regula de buna purtare, pe care orice putoare trebuie sa o respecte, altfel va trebui sa spele pe jos dupa aceea, ca Grapini, dar ea are o scuza, ii lipsesc dintii de jos.

+8 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (37)