articolul anterior articolul urmator

Prima regulă a lui #muiepsd: despre #muiepsd nu vorbeşti

37
9 Aug 2018 09:48:30
Dan Ionescu

37 Comentarii

Vanatorul/d.c.
9.08.2018, 10:55:20

Si daca maine apar masini cu placute ”M**EPNL”, sau ”M**EKLAUS”, sau..etc, cum o dati la intors fara sa va umpleti de penibil..?:)) Uneori mi-e atat de jena de ce citesc pe paginile unor..bloggeri si jurnalisti deontologi (propagandisti 100%), incat consider ca nici n-ar merita sa le mai ..fac rating postand un comentariu..! Au uitat de esenta meseriei de jurnalist, au uitat de notiuni ca onoare, demnitate, liber arbitru, corectitudine; nu mai au nici un pic de respect pentru adevar si normalitate, si niciun pic de retinere in..opintirile lor propagandistice..! Au transfrmat publicatii quality in ..gazete de perete ale unor grupari de putere si interese de tip mafiot, fituici care mustesc de manipulare, minciuni si indemuri la ura si violente stradale..! Au..babuinizat complet mesajul si..peisajul jurnalistic, ba chiar au mers pana la ..isterizarea generalizata a acestora (vezi cazul cu..amploarea propagandistica data unei pornografii tampe si teribiliste de genul "M**EPSD" , si nu poti sa nu te intrebi ce s-ar fi intamplat daca ar f aparut inc-o masina placu?a ”M**PNL”, sau una cu ”M**EIOHA”), practic o alienare colectiva de dimensiuni nemaintalnite pe alte coclauri europene. Si toate astea pentru ce..? Ca sa apere interesele si manariile politico-mafiote ale celor doua tabere de politicieni nenorociti, care ocupa vremelnic cele mai inalte functii in stat, toti niste escroci si mincinosi ordinari, gargaragii ipocriti si fanfaroni pe care ii doare taman in dos de halul in care a ajuns tara sub ”conducerea lor geniala”, adica acolo unde-i doare si de lipsurile si problemele romanilor simpli si ”curati”, de-afara sau din tara..!

-23 (37 voturi)
popescu costel
9.08.2018, 15:07:44

Poate că o s-o dea la întors așa cum ai făcut tu Vânătorule după ce au trimis-o în judecată pe madam Udrea; tu te-ai metamorfozat, din omul admirabil care apăra justiția, statul de drept, parlamentul de 300, ai ajuns o biată slugă a infractorilor din parlament, un obsedat de Klaus I

+17 (23 voturi)
RB2016
9.08.2018, 15:43:35

Cum este un articol anti ciuma rosie hopa si Vantorovici, postacul pesede de sreviciu, platit sa nu credeti ca o face fara firifirei. El Vanatoroviev este un macator de c..t platit la psd/alde/udmer, adica de ciumei rosii. Iar cu sfertul lor de neuron si ala mucegait Vanatorvici si aia de il platesc (Dragnea, Tariceanu, Hunor si caierul psd) chiar cred ca tampeniile si muradariile deversate pe net de acest postac pesedist si de alti postaci ai ciumei rosii au alt efect decat sila, scarba si greata cat cuprinde ca asemenea specimene abjecte exista. Sa iti mai explica ceva mai postac psesdist pana una alta M..EPSD este "marca/eticheta/brandul" PSD si asa o sa ramana oricat ati bate voi campii pe net mancatori de c..t ai ciumei rosii. Tu ca si jegul ala de Badea de la Latrina 3 can bateti campii cu M..EPNL arat cat de proastanci nu numai ticalosi sunteti, asta este "inventia" romanului din Suedia oricat ati bate voi campii pe net. In fapt nu aratati decat cat de prostanci sunteti si ca nu va puteti abtine sa nu FURATI ideea altuia. Ma postac pesedeu sa iti fie calr nu pacalesti pe nimeni, pana si unii din spalati la creer dinaudienta Latrinei 3 au inceput sa priceapa asta.

+13 (17 voturi)
herr 7/03
9.08.2018, 13:25:03

µE/SD formula magica descoperita in Kiselef 10 pentru cresterea rapida a parului pubian la doamnele ostenite de varsta a treia ( nu ma refer numai la Dancila, Tariceanu si Tudorel )

+8 (16 voturi)
herr 7/03
9.08.2018, 13:56:29

Dan Ionescu Aceasta regula se poate exprima lapidar: PSD nu vorbi cu gura plina ! Este o regula de buna purtare, pe care orice putoare trebuie sa o respecte, altfel va trebui sa spele pe jos dupa aceea, ca Grapini, dar ea are o scuza, ii lipsesc dintii de jos.

+8 (14 voturi)