Primăria Capitalei oferă vacanţe la mare gratis. Ce trebuie să faceţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Scriitorul Alex Tocilescu a postat pe Facebook o invitaţie primită de la Primăria Capitalei, în care e anunţat că programul „Şcoli de vară tematice a fost prelungit“. Pe scurt, Primăria condusă de Gabriela Firea oferă vacanţe gratuite la mare tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani, care au domiciliul în Bucureşti sau care studiază în Capitală. Programul se desfăşoară după principiul „primul venit, primul servit“.

„Dragi prieteni jurnalişti,

Tocmai ce mi-a scris Primăria Capitalei să-mi zică că dacă am între 18 şi 35 de ani (n-am) mă pot înscrie la o şcoală de vară la mare. Nu mi-e clar ce învăţ la şcoala aia, da' cică sunt 1.740 de locuri la Eforie Nord şi Neptun, şi pe lângă cazare mai am şi 3 mese pe zi. Şi nu mă întreb neapărat de ce primăria face asta pe banii mei (sunt contribuabil), ci unde se duc banii ăştia. Adică cui aparţin hotelurile care îi vor caza pe tinerii între 18 şi 35 de ani, cui aparţin restaurantele unde vor mânca pe banii mei tinerii respectivi, etc. Poate că merită o mică investigaţie, nu ştiu“, a scris Alex Tocilescu pe Facebook. 

„Dragi prieteni tineri,

Vedeţi că dacă aveţi buletin de Bucureşti şi între 18 şi 35 de ani, Primăria Capitalei vă duce moca o săptămână la mare. Puteţi participa şi dacă nu aveţi buletin de Bucureşti, dar studiaţi la o facultate din capitală. Mult succes la aplicaţii, e pe modelul «primul venit, primul servit»“, a mai scris Tocilescu, ataşând invitaţia trimisă de Primăria Capitalei. 

„Dragă Primăria Capitalei,


Hai sictir“, a încheiat scriitorul.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite