Primăria Capitalei a rămas fără bani. Persoanele cu handicap din Bucureşti, lăsate fără ajutor financiar în această lună. Voiculescu: „Vom corecta lucrurile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, a promis rezolvarea problemei de îndată ce preia mandatul. FOTO Facebook USR
Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, a promis rezolvarea problemei de îndată ce preia mandatul. FOTO Facebook USR

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, că persoanele adulte cu handicap nu vor primi stimulentul financiar în această lună. Instituţia a precizat că în prezent nu au fondurile necesare pentru plata acestor stimulenta.

„În atenţia beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a fost mesajul publicat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, pe pagina de Facebook a instituţiei.

La mesajul publicat pe pagina instituţiei a reacţionat Vlad Voiculescu, una dintre propunerile de viceprimar la nivelul Capitalei, cel care se va ocupa de domeniul asistenţă socială. 

„Cel mai probabil săptămâna următoare vom prelua mandatele. Ca Viceprimar General responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toţi cei înscrişi în program că vor primi ajutorul promis. Nu e acceptabil ca oamenii să fie lăsaţi fără acest ajutor tocmai în prag de iarnă! Vom corecta lucrurile de îndată ce stă în puterea noastră”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite