Politică

articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei a rămas fără bani. Persoanele cu handicap din Bucureşti, lăsate fără ajutor financiar în această lună. Voiculescu: „Vom corecta lucrurile”

11
27 Oct 2020 11:28:36
Autor: Radu Eremia
Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, a promis rezolvarea problemei de îndată ce preia mandatul. FOTO Facebook USR
Vlad Voiculescu, viitor viceprimar al Capitalei, a promis rezolvarea problemei de îndată ce preia mandatul. FOTO Facebook USR

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, că persoanele adulte cu handicap nu vor primi stimulentul financiar în această lună. Instituţia a precizat că în prezent nu au fondurile necesare pentru plata acestor stimulenta.

„În atenţia beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a fost mesajul publicat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, pe pagina de Facebook a instituţiei.
 
La mesajul publicat pe pagina instituţiei a reacţionat Vlad Voiculescu, una dintre propunerile de viceprimar la nivelul Capitalei, cel care se va ocupa de domeniul asistenţă socială. 
 
„Cel mai probabil săptămâna următoare vom prelua mandatele. Ca Viceprimar General responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toţi cei înscrişi în program că vor primi ajutorul promis. Nu e acceptabil ca oamenii să fie lăsaţi fără acest ajutor tocmai în prag de iarnă! Vom corecta lucrurile de îndată ce stă în puterea noastră”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Utilizator Adevărul
27.10.2020, 12:02:41

Comentariu considerat abuziv.

B M
27.10.2020, 12:44:52

„Cel mai probabil săptămâna următoare vom prelua mandatele. Ca Viceprimar General responsabil pentru domeniul social după votul colegilor consilieri, îi asigur pe toţi cei înscrişi în program că vor primi ajutorul promis." ca să pricepi cine se află încă la butoane in primărie. Pentru o mai bună înțelegere a textelor citite ,îți recomand Google Translate.

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
27.10.2020, 13:02:02

Comentariu considerat abuziv.

contributor contributor
27.10.2020, 12:35:26

Persoanele cu handicap sunt rugate sa mearga la moastele bisericilor unde au ajuns toti banii prioritatilor C'uanei Pandele. Iar dumneata "undas" mai scrie o scrisoare de contestare împotriva primarului ales ; poate mai iei un "bonus" de Craciun (daca mai ramâi in functie)

+3 (3 voturi)
kalu kalu
27.10.2020, 13:01:23

sa se duca toti la usa lui firea sa ii goleasca casa !!!

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările