Primăria Craiova a autorizat mitingul PSD programat pe 9 decembrie. „Hai la Universitate/Să le spunem că #AJUNGE“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda, liderul PSD Dolj
Claudiu Manda, liderul PSD Dolj

Mitingul organizat la Craiova de către PSD Dolj în data de 9 decembrie a fost autorizat de primărie şi, potrivit anunţului postat pe reţelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".

Punctul central al mitingului, la care sunt aşteptate să participe circa 30.000 de persoane din judeţul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marş pe str.A.I.Cuza, până la intersecţia cu Calea Bucureşti, cu întoarcere pe Calea Bucureşti — Universitate.

"Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porţi!/ cu manipulările soroşiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confişte votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" , este mesajul transmis de organizatori pe afişul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook.

Mitingul se va desfăşura în intervalul orar 15.00 — 17.30.

Pe fondul disputei publice dintre Gabriela Firea şi Mihai Tudose, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat de urgenţă, duminică seara, la sediul partidului, pe liderii din teritoriu. Conducerea PSD a decis, la propunerea insistentă a lui Codrin Ştefănescu, să organizeze weekend-ul viitor mitinguri de protest faţă de „statul paralel“ în toate oraşele ţării.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite