Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a înscris în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cherecheş FOTO Arhiva Adevărul
Cătălin Cherecheş FOTO Arhiva Adevărul

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a înscris în UNPR, anunţă partidul condus de Gabriel Oprea.

UPDATE Cătălin Cherecheş afirmă că are "la ora asta" un parteneriat cu UNPR şi că va da mai multe detalii vineri, împreună cu Gabriel Oprea.

"La ora asta, am un parteneriat cu colegii de la UNPR. Alte detalii le voi da vineri. Domnul Gabriel Oprea va veni, vineri, la Baia Mare şi vom face împreună toate declaraţiile pe care le gândim, vom face publice toate proiectele pe care le avem împreună cu UNPR şi Alianţa de Centru-Stânga. Îmi doresc un parteneriat cu cei de la UNPR şi Alianţa de Centru-Stânga pe proiectele pe care le-am discutat. Atâta vreme cât lucrurile vor funcţiona între noi, cu siguranţă că locul meu va fi în zona de centru-stânga, pentru că de acolo provin. Eu îi asigur de sprijinul meu politic, atâta vreme cât şi dânşii mă asigură de sprijin în raport cu proiectele pe care le avem. Deocamdată nu sunt alegeri ca să trebuiască să ne depunem candidaturi din partea unui partid sau al altuia, ne interesează ce facem pentru comunitate", a spus Cherecheş, citat de Mediafax.

„Primarul Municipiului Baia-Mare, Cătălin Cherecheş, s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi a fost numit, în cadrul partidului, coordonatorul Regiunii VI Nord-Vest, care cuprinde judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Sălaj şi Bistriţa Năsăud", anunţă UNPR într-un comunicat remis marţi.

În luna ianuarie, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost exclus din PNL, prin decizia luată de Delegaţia Permanentă a partidului.

Excluderea lui Cherecheş a avut loc în contextul în care acesta a contestat public şi a respins susţinerea candidaţilor la parlamentare propuşi de conducerea PNL în judeţul său. 

De altfel, în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, preşedintele PNL Crin Antonescu s-a aratat deranjat de anumite atitudini ale unor lideri din partid, promiţând sancţiuni la prima reuniune a liberalilor dupa anunţarea rezultatului alegerilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite