Primarul din Roman s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Leoreanu, primarul Municipiului Roman
Laurenţiu Leoreanu, primarul Municipiului Roman

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.Odată cu el s-au mai înscris în Fundaţie zeci de consilieri locali şi judeţeni din judeţul Neamţ.

„În Ardeal, semnalul a fost dat de Emil Boc. Sunt onorat sa fiu eu acela care dă semnalul trecerii primarilor din Moldova la Mişcarea Populară. Mă simt apropiat de viziunea şi de principiile Fundaţiei Mişcarea Populară şi îmi doresc să fac parte dintr-un proiect constructiv pentru România. Ca reprezentant al romaşcanilor, cred că apropierea mea de Fundaţie reprezintă un câştig pentru viitorul municipiului”, a spus primarul de Roman, Laurenţiu Leoreanu, după aderarea la Fundaţie.

Acesta a declarat că şi modul în care a colaborat, de-a lungul timpului, la Roman, cu deputatul Elena Udrea, i-a dat încredere că opţiunea sa către această echipă este soluţia câştigătoare pentru binele romaşcanilor.

Totodată, deputatul de Roman, Elena Udrea, a apreciat că aderarea lui Laurenţiu Leoreanu la proiectul Mişcării Populare este un câştig important. „Am făcut echipă cu domnul primar Leoreanu din prima clipă în care ne-am
cunoscut, fiindcă amândoi suntem politicieni care vor să lase ceva în urma lor. Mişcarea Populară este partidul românilor de bună credinţă, care vor să construiască ceva în ţara aceasta, indiferent de pregătirea lor, de statutul lor social. Venirea primarului Leoreanu alături de Mişcarea Populară arată că proiectul nostru este convingător şi atrage oameni de calibru, oameni serioşi, care fac politică pentru cetăţean şi pentru comunitatea în care trăiesc."

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a salutat, de asemenea, apropierea lui Laurenţiu Leoreanu de Mişcarea Populară, subliniind că „înscrierea unor oameni politici de succes în Fundaţia Mişcarea Populară contribuie la întărirea dreptei în România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite