Politică

articolul anterior articolul urmator

Primejdia maghiară

11
7 Oct 2015 13:00:24
Péter Demény

Auzi, mă? Vine primejdia maghiară. A spus şi SRI-ul, tot trebe să fie adevărat! Vine primejdia maghiară, am auzit la Antena3! Nu te-ai uitat duminică? Să mor io!

Nicio primejdie, niciun pericol nu e mai mare decît cea maghiară. Primejdia corupţiei, a trăncănelii, a lanţului slăbiciunilor, a suspinării după ceauşism, a sărăciei cu maşini ultimul răcnet, a murdăriei generalizate, a plagiatului devenit carnet de partid, guţismul — asta nu e nimic, frăţie, pe lîngă primejdia maghiară. Holera, SIDA, Ebola, Katrina, nimic nu sunt primejdii mai mari, m-ai înţeles?!

Tu fii numai atent la unguri, că ăştia de la Budapesta se trag, s-au născut din mantaua lui Orbán. SRI e pe locul şase la încrederi după Armată, BOR şi alte instituţii care se văd că sunt serioase dacă au încrederea celor care se sperie de primejdia maghiară. 

Măi nătăfleţule, să nu te prind că vorbeşti despre cei 13 de la Arad că-ţi sparg faţa. Nu fi pegra României, mă!!! Murim, luptăm, mai ştii?! Să se ducă unde vor cu revoluţia lor! Sufletul nostru emană salam cu soia!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Paun Al
7.10.2015, 16:46:21

"primejidia maghiara ' este este o reactie ... la provocarile ,la comportamentul extemistilor ,sovinilor maghiari . Nu o cauza . Nu va intrebati niciodata , ce anume provoaca aceasta reactie ? Nici reactia romanilor nu este mai breaza . Nu suntem in stare sa ne urmarim prioritatile adevarate . In care "primejdia maghiara " , cel putin acum , este pe post de sperietoare Tocmai am cititi intr-un articol ca Ungaria este "partener strategic al Romaniei '... Ceva nu se potriveste . Cat despre articol , si victimizarea este o forma de manipulare .

+13 (15 voturi)
Tagetes
7.10.2015, 19:46:40

Primejdia domnule e una si-i universala: needucatia. Fara valori, fara morala, fara disciplina omul devine tembel si imbecil , scheise egal carei natiuni ii apartine. Avem nevoie de un model de societate suficient de flexibila pentru a accepta diferentele si in acelasi timp suficient de ferma pentru a nu permite haosul. Modelul este posibil prin revolta sociala ....istoria ne invata,ca acolo se ajunge in momentul in care, cei care se revolta, in afara de motivul revoltei nu mai au nimic altceva.

+4 (6 voturi)
Iulian Arion
7.10.2015, 20:14:23

Domnule Péter Demény, Nu exista primejdia maghiara. O creati dvs prin acest articol.

+8 (8 voturi)
Remus Octavian Mocanu
7.10.2015, 21:22:16

Toate alea-s probleme, doar ca tot problema e sa ai si românii si ungurii, nationalisti cum sunt, pusi lipiti unii de altii. Macar daca erau numai ungurii. Sau macar daca erau numai românii. Dar nu e cazul, caci s-au umflat galustile in amântotzi...

-3 (5 voturi)
Marcus
8.10.2015, 09:19:33

Domnule Demeny, sa mor io daca trancaneala dvs e mai breaza ca a celor de la Antene. Ca jurnalist cu pretentii ar trebui sa decelati ce e stire si ce e abureala. Vorba aceea: sezi bland , ca nu-i niciun bai mare.

+9 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările