Politică

articolul anterior articolul urmator

Primul interviu cu soţii Dăncilă: „Am luat-o cu căruţa de la gară”

36
22 Nov 2019 00:10:19
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO Facebook Florentina Fântânaru
FOTO Facebook Florentina Fântânaru

Florentina Fântânaru a anunţat miercuri pe Facebook că le-a luat un prim interviu soţilor Dăncilă. Într-un fragment din acest interviu, soţul candidatului la prezidenţiale povesteşte cum le-a prezentat-o părinţilor pe viitoarea sa soţie.

„Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare dl.Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soţia i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, ştiu să înfrunte greutăţile, ştiu să se sprijine şi să se încurajeze reciproc.
 
Veţi afla povestea lor mâine seară la Antena3!”, anunţa miercuri Florentina Fântânaru pe Facebook.
 
Soţul candidatei la prezidenţiale descrie drumul Vioricăi Dăncilă, o „fată de oraş”, până la casa viitorilor socri. La rândul său, aceasta vorbeşte despre emoţiile întâlnirii cu socrii şi mai ales cu soacra.
 
Soţul Vioricăi Dăncilă povesteşte cum a adus-o acasă la părinţii săi pe viitoarea sa soţie vorbind şi despre temerile părinţilor că o fată de la oraş nu se va putea adapta condiţiilor de la ţară - temeri care s-au dovedit însă neîntemeiate.
 
„Am luat-o cu căruţa de la gară”, spune el.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

36 Comentarii

Lamuritorul
22.11.2019, 01:09:05

Oooo... am dat-o pe d-astea sentimentale, mai luam zece mii de voturi. Mai sunt de luat cateva milioane si...

+8 (12 voturi)
CityZen
22.11.2019, 02:59:53

Cu ce caruta a dus-o, cu caruta cu prosti? Trebuia sa se duca pana la Caracal si acolo sa o rastoarne.

+16 (18 voturi)
Alexandru Preda
22.11.2019, 08:01:17

Doi oameni modești și harnici, doi oameni de omenie, doi soți cu o căsnicie solida. Și mai mult de atât, doi părinți de copil înfiat și crescut cu dragoste. Toată considerația!

-19 (23 voturi)
Un cititor
22.11.2019, 08:04:36

Asa faceau si sotii de trista amintire: Cizmarul cu Leana lui ! A mai ramas sa li se puna tablouri cu figurile lor peste tot ! Mai avem o pereche "la Capitala", mai precis in Voluntari....isi fac acum si televiziune sa domine mai bine ! Alta tuta -Firea cu Pandele ! Incredibil ce caracatita mafioata PSD-ista peste tot ! Mizeriile !!!! Cei mai periculosi indivizi sunt cei de teapa acestor doi mafioti, calare pe avutia statului: si el si ea ! Personaje a caror putreziciune, ticalosie si marsavie, le descoperi in fiecare zi ! I-o fi facand asta discursurile individei ?! Ii mai da lectii pe acasa ?! Vad ca a prins si el pofta de a iesi in public. S-a scuturat, a prins curaj: dupa memorabila replica catre Dragnea : "SURSE Discuție violentă între soțul Vioricăi Dăncilă și Dragnea: Ți-ai bătut joc de noi, nu ne-ai spus c-o aduci de la Bruxelles să facă pușcărie pentru tine!" Pt ca EA, proasta este aceea pe care ne-a prezentat-o mafiotul acum doi ani ! O ingramadita cu toale inflorate de-o manca vaca, o necunoscuta in Parlamentul UE. Nu stia pe unde calca, ii era frica sa deschida gura ! Cum deschide gura spune porcaria ! Acum este centurista cu un vagon de "toale" pe banii statului, suleimenita si spoita. Cand deschide gura iti dai sema ce pericol este pt tara ! Incredibil la ce personaje am ajuns sa dam atentie !

+16 (16 voturi)
Un cititor
22.11.2019, 08:11:57

Facultatea cu care se lauda ac gretoasa centurista intolita si spoleita, era in timpul comunismului, echivelenta "facultatilor de carton" de azi, unde intra tot prostul. Cel care nu putea nici macar gandi la medicina -unde erau 15-20 /loc sau Farmacie, Stiinte Juridice etc.....

+15 (15 voturi)

Vezi toate comentariile (36)