articolul anterior articolul urmator

Primul mesaj al lui Rareş Bogdan în calitate de candidat PNL la euroalegeri

9
14 Mar 2019 16:41:16
Autor: Radu Eremia
Rareş Bogdan, „locomotiva“ PNL pentru următoarele alegeri. FOTO Marian Iliescu
Rareş Bogdan, „locomotiva“ PNL pentru următoarele alegeri. FOTO Marian Iliescu

9 Comentarii

Sorin Barbul
14.03.2019, 17:12:10

Succes în noua carieră, de om politic, pe care o începi, domnule Bogdan. Cred că de acum nu mă voi prea uita la Realitatea, cu Gușatul și Hoandră.

0 (6 voturi)
Un cititor
14.03.2019, 17:47:49

Sigur, Rares Bogdan. Are perfecta dreptate. Inteleg de ce s-a inscris in PNL si nu in USR sau Plus. Dar.....sa tina cont, romanii nu au uitat: acest PNL s-a incapatanat sa nu se reformeze. Imi pare rau de cativa liberali extrem de "productivi", activi....si nu la intamplare, ci gandit cu profesionalism, dar sa nu uitam, toata vara au votat cot la cot cu Ciuma Rosie. Nu toti dar destui. Pe legile care tin de portia personala. Pana nu se reformeaza "pe bune", liberalii nu pot fi vioara intai oricat ne-am dori . Ma doare s-o spun. PNL ! trebuia sa ne scoata, acum, din ghiara comunistilor si mafiotilor, dar nu pot s-o faca : sunt extrem de amestecati. Lumea nu-i mai voteaza. In tara PNL este vazut aproape ca PSD. Este varza. Mi-as dori sa creasca in sondaje, este vital, odata cu Plus, USR si PMP, totusi.....nu-i credibilitate. Se merge (lumea) in virtutea inertiei. Mult prea mult timp ne-au dezamagit. Acum ar trebui o schimbare soc, pt. ca lumea sa observe schimbarea. Sper sa reuseasca (R. Bogdan) sa schimbe impresia lumii despre liberali, sa convinga. Sper ca prin activitate pe teren, lumea sa inteleaga, sa se mobilizeze ca la Presidentie.......................sper ! Si sa voteze PNL masiv, doar sa nu mai picam pe mana mafiei PSD-iste, si nu pt ca am vedea PNL-ul ca pe un salvator. De ce s-au infiintat cele doua partide : USR si PLUS ?! Exact pt. o alternativa viabila , necompromisa, de calitate . Totusi.................succes PNL, avem nevoie ! Sa vedem cum vor convinge populatia. Astept un sondaj peste cateva saptamani.

0 (2 voturi)
Un cititor
14.03.2019, 17:52:49

Corectie , cu scuze: "Presedintie"

-1 (1 vot)
Arsenie Bujor
14.03.2019, 17:48:33

Succes! Mesaj pt PNL: Nu puneti olteni pe lista.....la aprozar cu ei

+1 (3 voturi)
TARII GARDIANUL
14.03.2019, 20:27:47

Nimic nou sub nori. Inca o javra latratoare PNL-ista, jagardista si neanderthalianista la teste. Un mizerabil care a fost "selectionat" doar pentru logoreea veninoasa ce o varsa pe poporul roman si institutiile legal alese de popor, oridecate casca din cavitatea bucala.

0 (2 voturi)