Primul mesaj al lui Rareş Bogdan în calitate de candidat PNL la euroalegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan, „locomotiva“ PNL pentru următoarele alegeri. FOTO Marian Iliescu
Rareş Bogdan, „locomotiva“ PNL pentru următoarele alegeri. FOTO Marian Iliescu

Rareş Bogdan, candidatul care va deschide lista PNL la euroalegeri, a subliniat că formaţiunea liberală poate să se claseze la europarlamentare pe primul loc şi a lansat mai multe atacuri la adresa PSD.

„Mă voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului.  Eu părăsesc presa cu durere. A fost cea mai grea decizie a mea. din viaţă. Dumnezeu mi-a dat tot în presă.  Urmează o nouă etapă în care sper să am acelaşi succes ca în presă“, a declarar Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă, după ce a fost validat drept candidat al PNL la euroalegeri. 

Fostul realizator TV a subliniat că PNL poate să aibă un rezultat bun la următoarele alegeri, fiind posibil să se claseze chiar pe primul loc. 

„Nu putem abandona România în mâinile PSD. Nu cer nimic PNL. Nu vreau nicio funcţie în PNL. Am venit să aduc un plus, iar ei să evalueze pe 26 mai dacă au făcut un lucru bun sau nu. PNL poate ocupa primul loc în seara zilei de 26 mai. Totul este ca fiecare din PNL să înţeleagă acest lucru împreună cu oamenii care nu vor ca România să fie acaparată de caractiţa PSD şi a lui Dragnea“, a mai afirmat Rareş Bogdan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite