Politică

articolul anterior

Prin desemnarea lui Vlad Voiculescu drept candidat la Primăria Capitalei, PLUS copiază modelul PSD. Păcat

26
11 Aug 2019 10:03:32
Luca Dinulescu

26 Comentarii

v q
11.08.2019, 10:34:29

PZD plateste bine trollingul. Un articol nascut din ranchiuna. Oricum, cu toata galeria de ultrasi, PZD va deveni din ce in ce mai mic, incat nici cu microscopul nu va mai putea fi identificat.

+6 (16 voturi)
silent warrior
11.08.2019, 11:12:43

Comentariu considerat abuziv.

adrian Adrian
11.08.2019, 10:45:13

Incercati voi, lacheii psd-ului, sa spargeti voturile. Noi vom vota cu USR PLUS si la prezidentiale si la locale si la parlamentare :)

0 (12 voturi)
Mircea B.
11.08.2019, 10:51:02

Mai bine l-ati trage de urechi pe Nicușor Dan. Care se poartă ca un premiant râzgâiat, rupt complet de realitatea inconjurătoare. De ce nu intra Nicusor in USR (știu, unde a fost, unde a pus temelia, da, da) sau in PLUS? O fi având el idei minunate, dar cum si le pune in aplicare dacă nu are echipă, dacă nu se ingrijeste să aibă suport politic? Aa, are orgolii? Pai atunci mai luați-i vreo 2-3 perne de sub fund, dați-i vreo 10 ecuatii diferențiale de rezolvat și lasați-l in pielea lui.

+3 (11 voturi)
Sorin Ionascu
11.08.2019, 13:03:42

Foarte de acord. Mie mi s-a parut de mult ca Nicusor Dan a intrat in politica si si-a facut o formatiune de buzunar, pe care intentiona sa o contoleze, pe bunul model pisedist, doar ca sa se bage in seama. Bineinteles ca, atunci cand formatiunea sa a devenit mult prea puternica pentru el a scapat-o de sub control si a inceput sa o traga in jos, lucru de care a scapat la limita, dupa debarcarea lui. Bineinteles, asta i-a amplificat frustrarile, iar el isi continua actiunile, incercand sa se mentina in centrul atentiei sau macar pe aproape. Nu stiu ce il recomanda pentru Primaria Capitalei, pentru ca, in afara catorva idei bune (dar idei bune pot sa am si eu sau orice om de pe strada), nu prea pare sa aiba vreo competenta in domeniu. Iar acum nici macar nu mai are pe langa el o echipa adecvata care sa-l sustina. E drept, nici in Voiculescu nu am incredere. Stiu de mult ca si-a construit cu mare grija si cu migala o fatada foarte aratoasa, dar interiorul de dincolo de ea e foarte tenebros. Si el s-a remarcat prin cateva idei bune, dar ca manager (ministru) a fost o catastrofa - s-a laudat ca incearca sa repare haosul din sistem, dar a creat altul si mai mare, fara a mai vorbi de faptul ca a reusit sa blocheze multa vreme programul de transplant (care, asa bun-rau cum era, totusi dadea ceva rezultate), ceea ce a avut drept consecinta moartea mai multor oameni ce ar fi putut fi, cel putin teoretic, salvati. Practic a fost un gargaragiu care una spunea in public si alta in particular si care nu a facut nimic concret in timpul mandatului sau. Toate aceste "contre" si lupte de orgolii nu fac decat sa demonstreze inca o data ca fortele din opozitie nu au invatat nimic din lectia de data trecuta - ei uita ca legea alegerilor locale intr-un singur tur e inca in vigoare si ca, daca vor cu adevarat sa castige, ar trebui sa se uneasca si sa gaseasca un candidat comun, valid si cu buna proiectie in societate, altfel s-ar putea sa avem iar surpriza sa vedem un primar ales cu 10-12% din voturi, pe cre actuala primarita are sanse sa le obtina. Nu foloseste nimanui sa avem 20 de candidati la primarie, din care sa nu ia niciunul mai mult de 10-15%.

-1 (7 voturi)